Nestorović: Moguća manjinska podrška SNS i SPS za vlast u Beogradu

 
T. U.
T. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 23

Čekaćemo konačne rezultate, ne bismo išli ni sa kim u koaliciju, jer smo se tako na početku dogovorili, poručio je Nestorović

Branimir Nestorović, lider liste "Mi - Glas iz naroda" izjavio je, da je nakon održanih izbora na kojima je ta lista, prema dosad obrađenom izbornom materijalu, osvojila 5.37 odsto glasova na beogradskim izborima, moguća i manjinska podrška SNS i SPS za vlast u prestonici.

- Čekaćemo konačne rezultate, ne bismo išli ni sa kim u koaliciju, jer smo se tako na početku dogovorili. Nas 11 osnivača pokreta ovih dana će da se sastane i da glasa, pa ćemo da vidimo da li da budemo manjinska podrška SNS i SPS za neke konkretne predloge. Mi jesmo opozicija, ali nismo opozicija svemu. Ukoliko bi u gradskoj skupštini bilo dobrih predloga ili ako bi se u republičkom parlamentu glasalo za Rezoluciju o KiM koja je u interesu države, naravno da bismo to podržali. Ušli smo u ovu priču jer želimo da očuvamo integritet Srbije, a ne zbog novca. Para nemamo, a svi smo ostvareni ljudi, Mi smo odlična udavača, jer ništa ne tražimo - izjavio je Nestorović za "Novosti".

Izborna lista okupljena oko Branimira Nestorovića sa pokretom "Mi - glas iz naroda" ostvarila je 13 mandata u Narodnoj skupštini i 6 u Skupštini Beograda.

(Telegraf.rs)

Video: Nestorović: Nećemo praviti koalicione sporazume u Beogradu, sada smo relevantni

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sju

    20. decembar 2023 | 00:47

    Zasto moguce,kad te SNS stvorila... Nismo mi bas svi ludi....

  • Djordjevic Bec

    20. decembar 2023 | 00:59

    Ako odluci sigurno nece sa nasilnicima☝️Oni izmedju sebe ne mogu☝️Samo im je vlast bitna☝️🙄

  • Budi

    19. decembar 2023 | 23:43

    Svoj , opet klackalica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA