Boško Obradović glasao tačno u 12:44, objasnio i zašto

 
Ekipa Telegrafa
Ekipa Telegrafa
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Glasao je u Vatrogasnom domu, na biračkom mestu broj dva

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, glasao je danas u 12.44 sata u mesnoj zajednici Alvaldžinica, u Čačku.

Glasao je u Vatrogasnom domu, na biračkom mestu broj dva.

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Čačku da je glasao tačno u 12:44 sata, istakavši da je to simbolično upravo zbog najvažnije teme na ovim izborima - kako ćemo se odnositi prema novom zapadnom ultimatumu, odnosno "francusko-nemačkom sporazumu o priznanju lažne države Kosovo".

- Veoma je važno da u novom sazivu Narodne skupštine bude što više patriotskih i državotvornih i suverenističkih narodnih poslanika koji će odbaciti jedan ovakav ultimatum i poniženje za državu Srbiju", rekao je Obradović. On je istakao da je zadovoljan predizbornom kampanjom.

- Mislim da je koalicija Dveri Zavetnici uz podršku velikog broja srpskih intelektualaca i patriotskih udruženja opravdala svoje postojanje i poverenje. Mislim da smo imali ponajbolju kampanju, sa jednom od najzanimljivijih programskih i kreativnih delova, posebno mislim da su nam spotovi bili najbolji - rekao je Obradović.

Predsednik srpskog pokreta Dveri izrazio je želju da izbori proteknu mirno, dostojanstveno i demokratski.

- Nadamo se da vlast nema nikakvu nameru i da sebi neće nikako dozvoliti bilo kakve pokušaje izbornih neregularnosti ili krađe i da ćemo mi zajedno sa svima drugima iz opozicije biti spremni da branimo izbornu volju građana u bilo kom slučaju izbornih nepravilnosti - rekao je Obradović i ukazao Ipsosu i CESID-u da izborne rezultate u izbornoj noći može da saopštava jedino RIK.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrhunac licemerja

    17. decembar 2023 | 20:29

    A u koaliciji sa onima koji priznaju Kosovo, pljuju pa Srbima koji se suprostavljaju Šiptarima, nazivaju Srbe "genocidnim", koji pljuju po SPC, Patrijarhu, koji su isporučili sve srpske heroje koji su branili Srbiju... Licemer običan koji po američkoj ambasadi zajedno sa Sergejem Trifunovićem i žutima čeka naredjenja. I Hrista i pravoslavlje je zloupotrebio da bi prevario srpskog birača i ogrebao se za funkciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA