Vučić: Smeta vam što sam nosilac liste, da li to znači da nisam toliko loš?

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

Mogao bih sada satima da govorim o nelogičnostima, o licemeriju, o dvoličnosti, o tome da svakoga dana govore da sam najgori na svetu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom negodovanja opozicije zato što je nosilac liste "Srbija ne sme da stane" da bi satima mogao da govori o njihovom licemerju i upitao da li to govori da i nije toliko loš kao što danima govore o njemu.

Vučić je tako odgovorio na pitanje zašto je sporno što je on nosilac izborne liste, a nije bilo kad je Boris Tadić ranije bio nosilac liste Demokratske stranke.

"Ne mislim da je u tome uopšte suština. Mogao bih sada satima da govorim o nelogičnostima, o licemeriju, o dvoličnosti, o tome da svakoga dana govore da sam najgori na svetu, da sam ubica, kriminalac, narkodiler, nepomenik. A onda im glavna priča u celoj kampanji bude zašto Vučić učestvuje u kampanji protiv nas", rekao je Vučić na TV Pink.

Da li time govorite da i nisam baš toliko loš koliko govorite svakog dana, jer ne biste se toliko plašili, ili govorite o sebi loše, jer ne daj Bože da je neko mnogo bolji od mene, kako biste tek onda prošli, upitao je Vučić.

On je istakao da u ovoj kampanji učestvuje zato što smatra da je to izuzetno važno za Srbiju,

"Ne za mene. Moj mandat traje još četiri godine", podsetio je Vučić i istakao da je svim srcem uz listu "Srbija ne sme da stane".

Kazao je i da nije zadovoljan kako se pojedini lokalni čelnici ponašaju kada ne brinu o ljudima, kada ne žele da ih prime na razgovor, kada je najvažnije da li oni imaju šofera, sekretaricu, tašnu, mašnu.

"Primajte ljude, razgovarajte, pokušajte da rešite problem", rekao je Vučić, i istovremeno naveo da je ova vlast izgradila 50 puta više nego oni pre.

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    26. novembar 2023 | 22:20

    Nikada narod neće verovati toliko nekome kao što veruje u Vučićevu politiku mira i stabilnosti i napretka Srbije.

  • Katalina

    26. novembar 2023 | 22:19

    Predstavnici opozicije su odavno prokockali sve šanse koje su imali kod građana Srbije.

  • Katalina

    26. novembar 2023 | 22:18

    Šta god sada opozicija da obeća kasno je da pridobiju podršku i poverenje građana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA