"Trčim za Kosovo i Metohiju" - prelepa humanitarna akcija u Beogradu: Evo kad i gde će se održati trka

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na Adi Ciganliji 27. oktobra 2024. godine održaće se humanitarna trka pod nazivom „Trčim za Kosovo i Metohiju“. Trka je dužine 7,7 kilometara, a start je zakazan za 12 časova na Makiškoj strani, kod lokala Agua Ski. Učesnici će moći da preuzmu svoje startne pakete od 10 časova.

Kotizacija za trku iznosi 3.000 dinara, dok je za maloletne učesnike cena 1.500 dinara. Za grupne prijave od 10 i više trkača kotizacija je snižena na 2.200 dinara.

U organizaciji trke stoji humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“, koja je najavila da će sav prihod biti usmeren na stipendiranje dece sa Kosova i Metohije. Za sve učesnike biće obezbeđene medalje, dok će se za prva tri mesta u muškoj i ženskoj konkurenciji dodeliti vredne nagrade.

trcim za kosovo i metohiju Foto: Srpska solidarnost

Iz organizacije su saopštili:

- Za prijave koje stignu do 20. oktobra obezbeđeni su startni paket, medalja i majica, dok će prijave od 21. do 27. oktobra dobiti startni paket i medalju. Učesnici koji se prijave na dan trke moći će to da učine uplatom na licu mesta, najkasnije 45 minuta pre početka.

Broj računa za uplate je 160-0000000560970-19.

(Telegraf.rs)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA