"Masaža za Stefana" ove subote u Vršcu, na Gradskom bazenu: On je 1 u milion koji ima histiocitni sarkom

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Maseri društva "Masaža iz bloka", u Vršcu, u subotu 31. avgusta, sa početkom u 10 časova, na Gradskom bazenu, organizuju humanitarnu akciju "Masaža za Stefana".

U akciji učestvuje 20 profesionalnih masera, koji će svojim veštinama i znanjem pružiti usluge masaže svim ljudima velikog srca, koji budu došli da podrže akciju.

Takođe. u akciji će učestvovati i neki gosti iznenađenja, koji će stilizovati frizure fanovima kikica.

Ideja da se ovakva akcija održi u Vršcu dolazi iz salona La Bellezza. Članovi ovog tima su iskusili ovakvu akciju prvi put u Loznici, u okviru humanitarne akcije koju je organizovala Vera Lukić, a koja se tamo održava već treću godinu za redom.

Naime, malo je poznato da maseri, u okviru svojih grupa, često organizuju humanitarne akcije ovog tipa, pa je nedavno jedna takva održana na Štrandu u Novom Sadu i na Gradskom bazenu u Bačkoj Palanci.

Maseri društva "Masaža iz bloka", vrlo su aktivni u humanitarnom radu i izuzetno solidarni za ovakve manifestacije, tako su i ovog puta pružili podršku sugrađanki Marini Crnobrnji, koja je pokretač ove akcije u Vršcu.

“Zahvaljujući podršci svoje porodice, članovima tima La Bellezza salona, podršci prijatelja, ovu akciju planiram da očuvam kao simboliku humanosti građana grada Vršca, velika zahvalnost svima koji su prepoznali dobru nameru i iskrenu ljubav prema životu i ljudima”, rekla je Marina Crnobrnja.

Počelo sa oticanjem kolena

Podsetimo, pre četiri godine Stefanu je počelo da mu otiče koleno, kada zbog otoka i bola u desnoj nozi prestaje da igra fudbal i u više navrata mu punktiraju koleno. Usled prečestog punktiranja, poslat je na Institut za reumatologiju 2022. godine.

Dijagnoza histiocitni sarkom je dobijena 12. marta ove godine. Ovo  je vrlo retka bolest, jedan pacijent u 1.000.000 obolelih.

(Telegraf.rs / Vršac online)

Video: Snimak devojčice koja prodaje krofne kako bi pomogla bolesnom ocu: Država će pomoći za izlečenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA