Od temperature došli smo do najstrašnijeg! Ovo nijedno dete ne zaslužuje: Potrebni smo Viktoru (13) hitno

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Viktor je borac od rođenja, već se borio sa cerebralnom paralizom, a sada je čuo ono najstrašnije

Učenik OŠ "Jelena Ćetković" u Beogradu Viktor, hrabri dečak, od rođenja je uspešno savladavao sve nevolje koje mu je prouzrokovala cerebralna paraliza, dijagnostikovana u ranom detinjstvu. Viktor je i pored svih problema koje mu je bolest nametnula, uspešno završavao i svoje školske obaveze.

Ovog hrabrog dečaka pre par dana zadesila je još jedna nevolja, dijagnostikovan mu je i maligni tumor na karlici, sa metastazama u plućima i limfnim čvorovima.

- Dok smo skupljali novac za brojne rehabilitacije kako bi Viki bio što samostalniji rekla sam da neću uz apele stavljati reč HITNO, jer je toj reči mesto jedino u situacijama kada je nečiji život u pitanju, a sada je nažalost došao momenat da je upotrebim jer je život našeg najhrabrijeg dečaka ugrožen - napisala je mama Andrea na Instagramu, nastavljajući najbolniji apel dosad.

- Od dugotrajne temperature došli smo da najstrašnije dijagnoze, malignog tumora na karlici sa metastazama u plućima i limfnim čvorovima. Nijedno dete ovako nešto ne zaslužuje, pogotovo ne ono koje se od prvog udaha bori za život ,pa nakon toga i za svaki samostalan korak. Kakve god prognoze bile,mi ćemo apsolutno sve uraditi i omogućiti mu nastavak lečenja i Bože zdravlja operaciju,na klinikama koje budu davale najbolje šanse za izlečenje. Verujem da naša ljubav planine može pomeriti,isto tako da može i oterati ovo što nas je snašlo. Svako ko ga je samo jednom video osetio je koliko je njegovo srce toplo i čisto,isto tako koliko je hrabar i kolika je čuda već napravio. Tako će biti i ovaj put! Potrebniji ste nam više nego ikada jer će troškovi lečenja biti nekoliko stotina hiljada eura. Molim vas da stanete uz nas, na prvom mestu molitvom i pozitivnim mislima,zatim i donacijama,ko koliko može.Pomozite da se naš apel čuje i dodje do ljudi,udruženja,firmi koji bi bili radi da nas podrže.

Donacije se mogu vršiti uplatama na sledeće račune :

Privatni račun:

115-0381691691696-33

Račun Fondacije Budi human za Viktora Miletica

160-0000000406768-32

Devizni račun Fondacije

160-0054000008802-75

IBAN35160005400000880275

Swift/Bic DBDBESBG

Viktoru možete pomoći i slanjem poruke 60 na 3030!

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA