Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomozimo Danijeli Cvetković u borbi za život!

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Danijelu Cvetković (1982)

  • 0
Budi human, Danijela Cvetković Foto: Budi human

Danijela je doktor bioloških nauka i istraživač u oblasti molekularne biologije kancera. Za svoju disertaciju je dobila nekoliko nagrada, a njena 12-godišnja ćerka je njen najveći oslonac.

Nažalost, Danijeli je 2020. godine ustanovljena dijagnoza malignog melanoma (C43.5 Melanoma malignum trunci). Nakon operativnog lečenja na Institutu za onkologiju Srbije, usledila je progresija bolesti. Ciljana terapija je u početku bila delotvorna, ali nakon 15 meseci pojavile su se metastatske promene.

Različite terapije nisu dovele do poboljšanja, a bolest je nastavila da napreduje. Nadu za izlečenje Danijela je našla na klinici u inostranstvu gde će lečenje biti nastavljeno TIL terapijom (terapija tumor-infiltrirajućim limfocitima).

Lečenje iziskuje velike troškove, te je Danijeli potrebna pomoć svih humanih ljudi kako bi se što pre prikupila neophodna sredstva. Sredstva su joj potrebna za terapije, specijalističke preglede, operativno lečenje, laboratorijske analize, bolničko lečenje, putne troškove, kao i troškove smeštaja tokom lečenja.

Za Danijelinu pobedu! Budimo humani!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA