Verovala da se izlečila, pa saznala strašnu istinu: Teška sudbina mlade Sanje, majke dvoje dece

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Sanja moli sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da joj izađu u susret i pomognu da skupi novac za dalje lečenje

Sanja Krstić iz Smedereva letos je dobila novu nadu, pretpostavljalo se da raka više nema, međutim život joj je zadao novi udarac - bolest se proširila. Stanje mlade majke dvoje dece se pogoršalo, tumor je probio i zid debelog creva i proširio se na mokraćne kanale i jedini spas za ovu ženu je klinika Confretirnetat u Beču za koju joj je neophodan novac.

"Tumor se uvećao ugradili su mi šine zbog mokraćnih kanala, potrebna su mi novčana sredstva za hemoterpaije i kliniku u Beču, situacija i moje stanje je baš loše", otkrila je Sanja za Telegraf.rs.

Kako nam je nesrećna žena rekla u Beču je trebalo da odradi i jednu veoma rizičnu operaciju koja je odložena zbog njenog lošeg stanja. 

Sanja moli sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da joj izađu u susret i pomognu da skupi novac za dalje lečenje.

Pomozimo Sanji!

Slanjem SMS poruke sa brojem 1273 na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160-6000001381801-38

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Uplatom na devizni račun: 160-6000001381769-37

IBAN: RS35160600000138176937

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Podsetimo, mlada majka dvoje dece, Sanja Krstić iz Smedereva, 2022. godine saznala je da ima zloćudni tumor grlića materice koji prelazi granice. Tada je krenula njena borba, a pre poslednje operacije stigle su sjajne vesti - pretpostavlja se da tumora više nema.

Ovu informaciju je podelio njen brat, a brzo je osvanula i na društvenim mrežama. Naime, kako se navodi u objavi na Fejsbuk stranici "Humanitarne licitacije", na snimku pre operacije prikazala se samo bela masa, za koju lekari tvrde da je treba odstraniti.

- Najnovije vesti od Sanjinog brata: Pretpostavka da tumora više nema! Na snimku pre operacije pojavila se samo neka bela masa koju treba odstraniti, druga operacija za životno ugroženu Sanju je uspešno završena! Odstranjen je deo creva koji je vraćao hranu, te je Sanja konstantno povraćala.

- Počeće normalno da se hrani i neće više toliko gubiti na kilaži. Sada nam treba pomoć ljudi jer je svaki naredni dan koji Sanja provede na rehabilitaciji papreno skup. Sanja je pred operaciju poslednjim atomom snage zamolila da nam pomognete da izgura ovu misiju do kraja. Ne dozvolimo kao na početku da izađe iz bolnice zbog nedostatka sredstava! Idemo majke, bake, tetke, strine za ovu majku i nadamo se da ima nade - piše u objavi ispod koje se nalazi i Sanjina fotografija sa decom.

Nakon što su ove dobre vesti obelodanjene, Sanja Krstić potvrdila je za Telegraf.rs da su doktori prilikom operacije uočili da u jednom delu njega zaista nema.

- U utorak sam operisana, odstranili su mi deo creva jer mi je stvarao ogromne probleme prilikom unošenja hrane, spržile su ga zračne terapije. Kada su me hirurzi otvorili na operaciji, videli su da u tom delu nema tumora - rekla nam je Sanja.

Međutim, da bi lekari u potpunosti bili sigurni da tumora nema Sanju čeka pet skener koji treba da odradi u Beču.

- Sledeća stanica je Beč klinika "Contrairnetitat", nadam se pozitivnim rezultatima - istakla je.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA