Nenad i Radovan iz Pančeva kreću na hodočašće ka Ostrogu kako bi opremili Dečje odeljenje bolnice

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Novac možete uplatiti putem žiro računa: 840-1318761-87

Nenad Miščević i Radovan Perović odlučili su da se iz Pančeva peške zapute ka Ostrogu kako bi prikupili sredstva za Dečije odeljenje Opšte bolnice u Pančevu. Kako je Nenad i napisao na svom Fejsbuk nalogu, u pitanju je hodočašće pod nazivom "Za našu decu, put ka svecu" koje će početi u subotu, 29. aprila, a svi zainteresovani moći će novac da uplate na žiro račun.

Kako je naveo, u životu je pronašao znak koji ga je motivisao za ovo delo i putovanje stazom o kojoj nije ni sanjao.

- Putujući kroz život nailazimo na mnoga raskršća ostavljajući različite puteve iza sebe. Na svakoj od ovih raskrsnica nalaze se znakovi koje često ignorišemo birajući put kojim je već neko prošao ili onaj koji nam jednostavno izgleda sigurniji i lakši. Ni sam često nisam drugačiji. Ipak, dogode se momenti i pojave znakovi pored puta koji nas, ako poželimo da ih pročitamo, vode stazama o kojima nismo ni sanjali - rekao je Nenad.

Kako je objasnio, nevidiljiva ruka je postavila znak i ispisala put koji će njega i prijatelja Radovana 29. aprila povesti od Pančeva na hodošašće put manastira Ostrog.

- Snagom uloženom u svaki novi korak na našem putovanju ka svecu želimo da skrenemo pažnju i na svu našu decu i ljubav, vaspitanje i pažnju koja im je potrebna u današnjem svetu i izazovima koji se stavljaju pred njih - dodao je on.

Nenad je poručio da sa decom u srcu i mislima želi da pozovemo sve građane kako bi zajedno učinili najvažniji korak na putovanju i pomogli opremanje Dečjeg odeljenja.

Novac možete uplatiti putem žiro računa: 840-1318761-87

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA