Živanovići iz Obrenovca u trenu izgubili sve što su godinama sticali: Od kuće ostalo zgarište, mole za pomoć

 
 
  • 4

Novac možete uplatiti na moj PAYPAL Tomislav_zivanovic@yahoo.com ili na dinarski račun supruge Ivana Zivanoivc br 160-6000000981237-94 I na devizni račun   Andja Jerinic br RS35160600000084657478

Neko vredno radi celog života ne bi li stekao onoliko koliko je potrebno za pristojan život njemu i njegovoj porodici. Ali čudna igra sudbine i splet okolnosti mogu nečiji san da sruše kao kulu od karata. To se upravo dogodilo Tomislavu Živanoviću iz Zabrežja kod Obrenovca kome je vatrena stihija pre nekoliko dana progutala celokupnu kuću i zbog koje su on i njegova porodica ostali bez krova nad glavom.

Naime, u toku noći mu je kuća u potpunosti izgorela i sve što je teško sticao napornim radom godinama, nestalo je u jednom trenutku. Kako kaže, na svu sreću šteta je samo materijalna i niko od članova porodice u požaru nije povređen.

Sada je porodici Živanović posle ove tragedije neophodna finansijska pomoć i pozivaju se svi ljudi dobre volje da daju svoj doprinos da Tomislav ponovo izgradi nov dom.

On kaže da je za celokupnu obnovu svih prostorija u kući, kao i krovne konstrukcije neophodno sakupiti oko 8.000 evra.

- Hitno je potrebna pomoć zbog tragedije koja se desila mojoj porodici i meni. U toku noći izgorela nam je cela kuća i sve što smo teško sticali napornim radom proteklih godina. Hvala Bogu da smo svi ostali živi i zdravi tako da je šteta samo materijalna. Molim sve moje prijatelje i poznanike da ukoliko su u mogućnosti, finansijski pomognu izgradnju našeg doma, jer dolazi zima. Ja ću se u narednim godinama truditi da svima koji nam budu pomogli ne ostanem dužan. Unapred hvala od srca - kaže Tomislav.

On tvrdi da javno komunalno iz Obrenovca trenutno raščišćava teren, kao i da je zbog donacija komšija i prijatelja, uspeo da skupi dovoljno novčanih sredstava ne bi li nabavio građevinski materijal za izgradnju krova.

Kako dodaje, neophodna im je stolarija "pre kiše", i značila bi im svaka novčana pomoć za sređivanje unutrašnjih odeljenja.

Novac možete uplatiti na moj PAYPAL Tomislav_zivanovic@yahoo.com ili na dinarski račun supruge Ivana Zivanoivc br 160-6000000981237-94 I na devizni račun   Andja Jerinic br RS35160600000084657478.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jole91

    1. novembar 2022 | 18:53

    Samo me zanima kako ce sve ovo obnoviti za 8000€?! Bez 30.000€ nema ništa od toga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA