≫ 

Loše vesti, Saneli se vratio tumor: Veći je i jače tuče, trpi nesnosne bolove. "Molila sam da me uspavaju"

Saneli na njenom putu ka ozdravljenju možete da pomognete uplatom na broj računa 200-124685826-55 koji je otvoren u Banci Poštanske štedionice

  • 10

Sanela Vidojević (27) iz Aleksandrovca mislila je da će povratiti svoj život nakon operacije tumora u Tuskoj. I verovala je u to neko vreme. A onda bolno saznanje - pojavio se novi tumor, veći, koji još jače tuče. Sa hrabrom devojkom smo bili i prethodni put u borbi, bićemo sa njom i u ovoj novoj, težoj.

- Istrajnost kao vrlina? Sposobnost da uradim neverovatne stvari ako imam jaku veru, goruću želju da istrajem, a osnova istrajnosti je snaga volje. Osobina u koju sam verovala najjače, a onda me počeka napuštati. Dva meseca provedenih u bolnici, sa, do tada meni neviđenim mukama, fizičkim i psihičkim, ali jasnom vizijom, da posle toga dolaze samo bolji dani, nastupila je evo beznadežnost. Nakon teške borbe duge 9 meseci, van doma koji mi je najviše falio, nisam ostvarila nikakav rezultat u lečenju, tumor je ponovo tu, samo što je nov i još jače tuče. I napusti me istrajnost kao vrlina. Sve na ovom svetu ima granicu, pa i bol - kaže Sanela.

Sada joj ponovo treba pomoć u skupljanju novca za hemioterapije.

Sanela je nešto više od dve godine otkrila da ima karcinom male karlice i od tada traje njena uporna borba za život.

- U Srbiji sam operisana i primala sam radioterapiju, ali je bilo puno propusta. Usledila je komplikacija sa debelim crevom izazvana zračenjem, nakon čega je puklo i napravilo infekciju sa kojom se borim i danas - priča Sanela za Telegraf.rs.

- Bilo je svega, od bolova zbog kojih sam ih molila da me totalno uspavaju, gladovanja, povraćanja, dehidriranja, operacije, straha od uboda igle. Sve do tada je pa i bilo nekako. Nakon toga nastupa prava borba za jedan dan života. Kalirala sam 10 kilograma prve nedelje i nakon toga prestala da jedem, hranili su me na venu. Creva su me toliko bolela. Pa onda i hemioterapije. Sve ovo je za ne poželeti nikome. Na kraju imam dve devojčice za koje živim i nadam se da me Bog neće kušati i da će mi dati snage da istrpim sve ponovo i da mi ne uzima vas koji mi značite", napisala je Sanela u svom obraćanju.

Saneli na njenom putu ka ozdravljenju možete da pomognete uplatom na broj računa 200-124685826-55 koji je otvoren u Banci Poštanske štedionice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    15. april 2022 | 19:00

    Zelim ti sve najbolje hrabra,lepa devojko! Ozdravi sto pre

  • Marija

    15. april 2022 | 20:42

    Tako mi je žao ove mlade žene. Bože dragi pomozi joj da izdrži ove muke i vrati se svojoj deci.

  • Bata Boki

    15. april 2022 | 17:21

    Boze..tuga. Pitam se samo da li se hemio terapije i zracenje placaju u Srbiji?????? Nazalost,leka nema.Moze samo da joj se produzi zivot.Moka mama je imala 4°raka dojke,10 god...je zivela od otkrica,zakasnila za operaciju.Meta je bio na kostanom tkivu,karlica joj pukla sama.Tu je imala bolove,zracenjem je podignuta na noge.Uz hemio i zracenje,korisila je i prirodne preparate.Todoxan joj je najvise pomogao,i Brojsova ishrana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA