Meridian uz male heroje - Donirana sredstva za hitno lečenje Sonje i Mihajla

 
  • 9

Nakon donacija u borbri protiv pandemije, potreban novac su dobili i mališani kojima je hitno potrebno lečenje u inostranstvu

Meridian humano Foto: Promo

Iako se već mesecima nadamo što skorijoj pobedi nad koronom, sve to vreme traje manje vidljiva borba "malih titana" protiv opakih bolesti - za prvi korak, novi dan i srećno detinjstvo mališana koji izlečenje od veoma teških bolesti moraju da potraže u inostranstvu.

Kompanija Meridian do sada je za potrebe borbe protiv pandemije donirala više od 100 miliona dinara, ali ni u najtežim trenucima nije zaboravlja najmlađe heroje koji, u danima kada bi trebalo da su najbezbrižniji, vode bespoštedne borbe protiv opakih i retkih bolesti.

Najveći regionalni brend u igrama na sreću donirao je novčana sredstva za hitno upućivanje na lečenje u inostranstvo Sonje Milošević i Mihajla Milojevića, šestogodišnje dečice čija je nadljudska borba za život prethodnih sedmica rasplakala, ali i ujedinila čitavu Srbiju.

Maloj Sonji Milošević pre godinu i po dana uspostavljena je ozbiljna i komplikovana bolest, koja izaziva naglo pogoršanje mišićne slabosti, a često i paralize. Devojčica se bori i sa respiratornim problemima, komplikacijama bubrega i skoliozom kičme. Operacija koja joj je hitno potrebna radi se u Turskoj.

Mihajlo Milojević već je sa svojih sedam meseci života pobedio malignitet bubrega, ali je tokom lečenja ostao bez čula sluha. Čarobni osmeh mališana i njegovu junačku borbu nedavno je upoznala je cela Srbija, a da bi Mihajlo još jednom pobedio potreban je hitan odlazak u Beč, a svaki dan je dragocen.

Zato što život mora da pobedi, na broj telefona 3030 pošaljite SMS poruke sa brojevima 968 za Sonju, odnosno 395 za Mihajla.

Kompanija Meridian – da život pobedi!

(Telegraf.rs)

Video: U Beogradu se orio Evrovizijski hit: Publika u Domu omladine horski pevala "Rim tim tagi dim"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinko

    3. april 2021 | 10:03

    Bravoo

  • Di maria

    3. april 2021 | 12:59

    Svaka vam čast ljudi ne prestanete da oduševljavate svojom humanošću .kapa do poda

  • Zofa

    3. april 2021 | 17:12

    Sve pohvale za Meridianove humanitarne akcije,nazalost mnogo je onih kojima je pomoc potrebna,ali na prvo mesto treba staviti nase malisane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA