Preslatka Miljana (6) boluje od epilepsije: Njen tata je samohrani otac, potrebna joj je naša pomoć

Miljanin tata je samohrani otac koji nije u mogućnosti da plati lečenje svoje ćerke

  • 5
Miljana Anđelković, epilepsija Foto: Juznasrbija.info

Šestogodišnja devojčica Miljana Anđelković iz Vladičinog Hana, od rođenja boluje od epilepsije i ima dijagnostifikovan tumor paraventicularis.

Prema dijagnozi, kako piše portal Južna Srbija, boluje od Epilepsia symptomatica; Tuberous sclerosis; Tu paraventicularis lateralis sinister.

Šest meseci po rođenju, imala je nekoliko kritičnih napada, koji su se posle uvođenja terapija primirili do 10. meseca života, kada se javio veliki napad. Tada je postavljena dijagnoza Tuberous sclerosis.

Magnetna rezonanca iz februara 2015. godine je pokazala promenu veličine 5 milimetara, koja je na magnetnoj rezonanci iz oktobra 2018. godine udvosručila u veličinu i narasla do 10 mm.

Univerzitetska bolnica Koč iz Istanbula je prihvatila operaciju gama nožem i može da ukloni Miljanin problem.

Miljanin tata je samohrani otac koji nije u mogućnosti da plati lečenje svoje ćerke.

Ukoliko želite, ovoj preslatkoj devojčici možete pomoći uplatom na tekući račun Komercijalne banke: 205-9011005543821-04.

Video: Uroš je bio veselo dete, a onda su počele temperature i bolovi: Sada je u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V HAN

    27. avgust 2020 | 17:53

    Neznam gdi bi otac lečio dete ali BG ima dobru medicinu a za decu se ništa ne plaća,znam da ovde ne može ali ima gde može,kako se ostala deca leče tako če i njegovo.

  • Milica

    27. avgust 2020 | 19:35

    Epilepsija je česta bolest i može se lečiti besplatno. Dovoljno je da imaš pravog lekara. Ja se lečim u KC Beograd. Ovde postoji operacija za žarište u određenom delu glave. Neko sme da operiše, neko ne. Zavidi gde se žarište nalazi. Ono što ću vam poželeti jeste da nađete dobrog lekara. Jer sa dobrim lekarom bolest se može kontrolisati lekovima koji su besplatni. Sve će biti u redu.

  • Che

    27. avgust 2020 | 16:39

    Ako ima za stadion bice valjda i za ovu devojcicu. Ako ima za vilu na Dedinju i Anu Brnabic bice valjda i za ovu devojcicu. Ako ima za avione bice valjda i za ovu devojcicu. Da nabrajam jos? Evo... Ako ima 2 miliona dolara za SZO bice valjda i za ovu devojcicu. AMIN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA