Sekunde odlučivale o životu mladića (22) kog je otac upucao: Podvig lekara KBC Bežanijska kosa

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

N. P. (22) kojeg je otac D. P. (62) kako se sumnja danas ranio, kako saznaje Telegraf, u KBC Bežanijska kosa došao je u veoma teškom stanju, ali su mu lekari spasili život.

Pacijent je došao u ekstremno teškom stanju, životno ugrožen. Hitna pomoć je stigla brzo i brzo je doveden u KBC Bežanisjka kosa. Odmah je primljen u salu, prekinut je program. Povreda je teška, ranjen je u malu karlicu i metak je išao iz leve na desnu stranu što je dovelo do okidanja vena male karlice i naglog gubitka velike količine krvi. Ekipa je bila odlična, na čelu sa vaskularnim hirurgom. Ranjeni mladić je sada stabilozovan, u šok sobi je na respiratoru, život mu je spašen.

Podsetimo, muškarac D. P. (62) pucao je iz vatrenog oružja u supurgu S.P. (49) koju je ranio u nogu, u sina N.P. (22), a potom pokušao sebi da oduzme život u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi.

(Telegraf.rs)

Video: Pijani vozači

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zasto

    28. oktobar 2024 | 17:29

    Je policajac njemu spasio zivot?! Nasilnik je trebao da se ubije i spasi ovu sirotu decu! Ovako su mu dali sansu da ih poboje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA