Popeo se na blokove pa kukavički upucao brata i sestru: Stravični detalji monstruoznog ubistva Madžgalja

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kako se navodi, osumnjičeni Balijagić, za kojim se intenzivno traga, i dalje je naoružan i poseduje municiju

Alija Balijagić, koji se sumnjiči da je pre dva dana ubio brata i sestru Milenku i Jovana Madžgalja u selu Sokolac, ubio je žrtve popevši se na blokove, a zatim u njih ispalio više hitaca, saznaje "Pobjeda".

Dva dana nakon zločina, za koji meštani tvrde da je mogao biti sprečen da su nadležni reagovali na vreme, od Balijagića nema traga.

Specijalne snage Vojske Crne Gore, jedinice specijalne namene i pripadnici obezbeđuju mesto zločina, ali prema rečima meštana, sve mere koje su sada na snazi ne ulivaju im nadu da će uskoro biti lociran i uhapšen. Prema saznanjima "Pobjede", osumnjičeni Balijagić, za kojim se intenzivno traga, i dalje je naoružan i poseduje municiju.

Nepristupačan teren otežava potragu, a ceo region Tomaševa je pod jakim vojnim i policijskim snagama.

U prostorijama mesne zajednice Tomaševo jutros je održan sastanak Operativnog štaba kojem su prisustvovali načelnik generalštaba Vojske Zoran Lazarević i predstavnici policije, koji operativno-taktičkim radnjama pokušavaju da uđu u trag Balijagiću.

Za osumnjičenim tragaju sve raspoložive policijske snage, a putevi u ovom kraju bjelopoljske opštine juče su bili blokirani. Područje su nadletali dronovi, helikopteri MUP-a i Vojske Crne Gore, opremljeni uređajima za noćno izviđanje.

Kako je saopšteno iz Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, obavljen je uviđaj, a službenici Forenzičkog centra su izuzeli brojne tragove koji će biti predmet veštačenja. Tela ubijenih poslana su na obdukciju.

Dok se još uvek ne zna tačno koliko je hitaca ispaljeno u žrtve, meštani Bijelog Polja strahuju da bi Balijagić, koji je godinama poznat bezbednosnim službama kao izvršilac teških krivičnih dela, mogao počiniti novi zločin ukoliko uskoro ne bude uhapšen.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Radeta Šerbedžije sa orkestrom Zapadni kolodvor u mts Dvorani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA