Iživljavali se nad devojkom u Železniku, terali je na prostituciju: Saslušane žene makroi, ovako su vrbovali

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušane su Biljana P. (30) i Marija O. (25) zbog sumnje da su zloupotrebom poverenja i teških prilika oštećenu vrbovali, a potom predavale klijentima u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Osumnjičene su na saslušanju negirale izvršenje krivičnog dela i iznele su svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticale na svedoke i da ne bi ponovile krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Naredbom o sprovođenju istrage Biljani P. i Mariji O. se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima u saizvršilaštvu.

Postoje osnovi sumnje da je Biljana P. krajem februara 2023. godine stupila u neposredni kontakt sa oštećenom u jednom ugostiteljskom lokalu u Mladenovcu, te zadobila njeno poverenje, a zatim je koristeći tešku materijalnu situaciju oštećene, davanjem druge koristi, stvaranjem osećaja straha zbog neravnopravnog odnosa i uz primenu pretnje, zavrbovala oštećenu da se odaje prostituciji.

Nakon toga je u periodu februar – mart 2023. godine obezbedila više klijenata, koji su bili gosti pomenutog lokala i predavala im oštećenu da sa njom imaju seksualne odnose u vozilima u blizini lokala. U periodu od aprila do 8. januara 2024. godine Biljana P. je u apartmanima u Železniku i centru Beograda obezbedila više klijenata, a Marija O. odvodila i klijentima predavala oštećenu, kako bi sa njom imali seksualne odnose, za šta su klijenti novac predavali Biljani P.

Pri poslednjem seksualnom odnosu klijenti su bili izuzetno grubi prema oštećenoj.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako su pohapšeni srpski makroi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA