Sednu za volan drogirani, pijani, bez dozvole, isto se ponašaju i mladi i stari: Određeno im zadržavanje

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici otkrili su u kontroli saobraćaja sedam vozača koji su učinili saobraćajne prekršaje, saopštila je PU Sremska Mitrovica.

Patrola u Pećincima zaustavila je dvojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, tridesetsedmogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 2,38 promila alkohola u organizmu i pedesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravljao neregistrovanim „mercedesom“ sa 2,02 promila alkohola, bez korišćenja sigurnosnog pojasa i bez vozačke dozvole koja mu je prethodno oduzeta zbog nesavesne vožnje.

U Novoj Pazovi policija je otkrila devetnaestogodišnjaka koji je vozio „reno“ pod uticajem kanabisa i tridesetčetvorogodišnjeg vozača „fijata“ pozitivnog na kokain, te dvadesetogodišnjaka koji je upravljao „fordom“ bez položenog vozačkog ispita.

Saobraćajna policija u Rumi zatekla je dvadesetdvogodišnjeg vozača "opela" pozitivnog na kanabis i šezdesetdvogodišnjeg biciklistu sa 2,00 promila alkohola u organizmu.

Nakon isključenja iz saobraćaja, ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

MUP apeluje na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA