Drogiranom i pijanom Miladinu određen pritvor do 30 dana: Kolima pokosio dečaka dok je čekao na pešačkom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Treći osnovni sud u Beogradu danas je doneo rešenje kojim se okrivljenom Miladinu M. (34) određuje pritvor u trajanju do 30 dana pošto je na Novom Beogradu u ponedeljak uveče pod dejstvom alkohola i kokaina izazvao saobraćajnu nesreću, a potom svojim automobilom udario dete (14) i pobegao sa mesta nesreće.

Sud je odredio i do 30 dana pritvora suvozaču Slobodanu J. (22) uhapšenom zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ''pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela''.

“Povodom predloga Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu za određivanje pritvora prema uhapšenom Miladinu M. (34) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo epružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i prema uhapšenom Slobodanu J. (22) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela i krivično delo krivično delo nepružanje pomoći, o kojim predlozima je javnost već obaveštena, Treći osnovni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim se okrivljenom Miladinu i Slobodanu. određuju pritvori u trajanju do 30 dana, navodi se pored ostalog u saopštenju suda.

Novi Beograd, saobraćajna nesreća, vozač M. M. Foto: Facebook

U daljem toku krivičnog postupka javni tužilac će ispitati svedoke, doneti naredbe za saobraćajno-tehničko i medicinsko veštačenje i preduzeti sve radnje iz svoje nadležnosti u cilju pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i donošenja na zakonu zasnovane odluke.

MiladinM. se sumnjiči da je upravljajući vozilom „audi“ pod dejstvom alkohola u organizmu (1,33 promila) i kokaina u ponedeljak uveče oko 20.25 časova, na uglu ulica Dušana Vukasovića i Jurija Gagarina, najpre prošao na crveno svetlo semafora, izazvao saobraćajnu nezgodu sa putničkim vozilom udarivši u ovo vozilo, a potom udario i oborio desetogodišnje dete koje je stajalo na razdelnom ostrvu pored semafora.

Nakon toga Miladin i Slobodan su pešice pobegli ali ii je policija brzo pronašla i uhapsila.

Dete je prevezeno u Urgentni centar sa teškim povredama, pa u Tiršovu.

(Telegraf.rs)

Video: Tintor: “Bitno je što je komisija veštaka rekla da je Aleksić sposoban da prati tok suđenja"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    24. oktobar 2024 | 08:29

    Šta ako mu nađu kokain samo u urinu? Hoće li ga pustiti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA