Uhapšen nasilnik sa Zvezdare: Tukao muškarca zbog parking mesta, pa nasrnuo i na prolaznike

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak na kojem se vidi muško lice kako u Beogradu, u ul. Miloša Zečevića vrši nasilje zbog parking mesta Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i odmah naložilo policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta lica i uzimanje izjava od učesnika događaja.

Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca J.B.

Prema J.B. dežurni javni tužilac je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati s obzirom da postoji sumnja da je izbršio krivično delo nasilničkog ponašanje.

U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan, a u zavisnosti od odbrane i ličnosti osumnjičenog, odnos da li je ranije osuđivan ili ne, javni tužilac će odlučiti o predlogu za predlogu za određivanje pritvora.

Podsećamo, stravično nasilje dogodilo se danas kada u Ulici Miloša Zečevića na Zvezdari kada je muškarac napao mladića, koji se, kako navodi serbialive_beograd parkirao ispred jedne stambene zgrade što je muškarcu, navodno, zamestalo. Sramno nasilničko ponašanje nastavio je i prema vozaču kombija koji je tuda prolazio.

Nasilnik je sve vreme upućivao gnusne psovke i agresivno pristupao i nasrtao fizički na vozača kombija i "audija" kojem je pocepao majicu.

"Pomeri se mamu ti je*em, pomeri se", govorio je muškarac koji je nasrtao na druge vozače.

Čak ni komunalna policija koja se nalazila tu nije sprečila muškarca na nasrće na vozača "audija" koji nasilniku nije uzvratio udarce.

(Telegraf.rs)

Video: Huligani napali Žandarmeriju! Snimci haosa ispred stadiona, prekinut meč Novi Pazar - Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    23. oktobar 2024 | 19:42

    Kakav je izveštaj komunalne milicije sa te intervencije? Nasilnik je njima pružio fizički otpor. Da li su zvali policiju ili je Tužilaštvo reagovalo tek posle snimka na društvenim mrežama?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA