Uhapšen muškarac osumnjičen da je ubio strica (85) u Sjenici: Starac usmrćen udarcima u glavu

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Telo Straje G. (85) pronađeno je 30. septembra u njegovoj kući u selu Grgaje, opština Sjenica, a jezivi prizori na licu mesta ostavili su policiju i mještane u šoku. Iza ovog prizora sumnja se da stoji bratanac nesrećnog čoveka koji je uhapšen.

Starac je ubijen udarcima tupim predmetom u glavu, a prema prvim informacijama, osumnjičen za ovo brutalno ubistvo je njegov bratanac, G.N.

G.N, koji je bio u bekstvu od trenutka zločina, uhapšen je danas na teritoriji Bijelog Polja, saznaje Sandžak Danas, čime je završena potraga koja je trajala nekoliko sedmica. Ovaj slučaj postao je posebno intrigantan zbog prošlosti osumnjičenog. G.N. je bio aktivni vojnik koji se zadesio na ratištu tokom sukoba u Hrvatskoj, gde je bio zarobljen i držan u hrvatskim logorima.

Njegova vojna prošlost i trauma koju je preživeo dodatno komplikuju ovaj slučaj, koji je već izazvao veliko interesovanje javnosti.

Strajo G. živeo je na izolovanoj lokaciji u ovom malom sjeničkom selu, a sa njim je godinama živio njegov bratanac G.N. Međutim, pozadina ovog tragičnog događaja i motivi koji su doveli do ubistva još uvijek nisu poznati. Policija intenzivno radi na rasvjetljavanju svih detalja ovog slučaja.

Lokalni mještani opisuju Straju G. kao tihog i povučenog čovjeka, koji je retko napuštao svoju kuću. Njegova smrt šokirala je selo, a mnogi još uvek ne mogu da veruju da je ovakav zločin počinjen u njihovoj zajednici.

Uhapšeni G.N. je trenutno u pritvoru, a tužilaštvo će uskoro odlučiti o daljim koracima u ovom slučaju.

(Telegraf.rs/Sandžak danas)

Video: Smetlište u Zemunu uzbunilo stanare: Jedan čovek je krivac za sve

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA