Ivana i ćerkicu (5) usmrtio kamion, njegov sin i žena sve gledali: Počinje novo suđenje vozaču teretnjaka

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Počelo je novo suđenje državljaninu Crne Gore V. Ž, koji je u maju prošle godine kamionom na auto-putu Miloš Veliki u zaustavnoj traci naleteo na automobil i tom prilikom usmrtio Ivana Živanovića (37) i njegovu petogodišnju ćerkicu. Vozač teretnjaka prvostepenom presudom osuđen je na 3,5 godine zatvora, ali je Apelacioni sud poništio presudu i počelo je novo suđenje.

Nstravična nesreća dogodila se 28. maja 2023. oko 18 časova u mestu Pepeljevac u opštini Lajkovac.

Na fejsbuk grupi Udruženje roditelja stradale dece u saobraćaju osvanula je informacija o poništenju presude i početku novog suđenja.

Nesreća se dogodila kada je Živanović vraćajući se sa svojom porodicom nakon proslave morao da stane u zaustavnu traku da bi njegova ćerkica obavila nuždu, u tom trenutku na njih je naleteo Crnogorac koji je upravljao teretnjakom. Ivan je preminuo na licu mesta, dok je njegova ćerka u bolnici podlegla povredama. Smrt najmilijih nažalost, gledali su Violeta i njen sin. Oni su u trenu ostali bez oca i sestre, odnosno bez supruga i ćerkice.

- Ova žena, majka izgubila je u jednom danu i muža i dete. Ostala je sa sinom sama. Te male okice njenog sina su sve to gledale sa zadnjeg sedišta, kako su tata i seka otišli na nebo. Dva mlada, lepa, divna bića su napustila svoju porodicu zbog bahatosti crnogorskog državljanina, čast ljudima iz Crne Gore, ali ovaj čovek ni tren nije imao emocije prema ženi koja je izgubila ceo svet. Nego je i rekao da neće stati dok ne bude nevin, oholo i bahato - piše u opisu video-snimka emotvnih fotografija Ivana sa ćerkom.

(Telegraf.rs)

Video: Huligani napali Žandarmeriju! Snimci haosa ispred stadiona, prekinut meč Novi Pazar - Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA