Podignute dve optužnice protiv dilera droge: Policija pronašla više od pet kilograma

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je dve optužnice protiv dvojice okrivljenih zbog sumnje da su 10. oktobra ove godine godine neovlašćeno radi prodaje držali više od pet kilograma različitih vrsta opojnih droga.

Optužnice, kojima se okrivljeni terete za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, predate su Višem sudu u Beogradu radi donošenja odluka o potvrđivanju.

Nikola R. (22) je optužen zbog postojanja opravdane sumnje da je 10. oktobra u stanu u kojem je neprijavljeno boravio, neovlašćeno, radi prodaje držao 700,07 grama opojne droge kanabis, 610,28 grama opojne droge MDMA, 2.095,19 grama opojne droge amfetamin, 35,16 grama opojne droge MDMA sa mikrokristalnom celulozom i 0,4 grama opojne droge hašiš.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i da mu oduzme opojnu drogu i novac koji je pronađen kod okrivljenog u iznosu od 47.000 dinara.

Takođe, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Milana J. (27) zbog sumnje da je 10. oktobra neovlašćeno, radi prodaje u vozilu marke "folksvagen foks" držao dve pvc kese u kojima su se nalazile dve vakumirane kese sa ukupno 1.968,32 grama opojne droge kanabis.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom oduzme pronađenu opojnu drogu. Milan J. se nalazi u bekstvu, zbog čega je naređeno da se za njim raspiše poternica.

(Telegraf.rs)

Video: Uhapšena kriminalna grupa zbog krijumčarenja droge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA