Rasvetljena misterija pet požara koji su jutros buknuli u Smederevu: Policija odmah reagovala

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu efikasnim radom rasvetlili su okolnosti nastanka pet manjih požara, koji su prijavljeni rano jutros i uhapsili D. R. (60), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

"Sumnja se da je D. R. na pet lokacija od ulice Dine Mančića do ulice Crvene armije, na razdaljini od oko 1,5 kilometara, zapalio kontejner, klupu, dve gomile kartona i smeće pored napuštene kuće u kojoj je boravio", navodi se u saopštenju.

Brzom intervencijom policije i vatrogasaca sprečena je veća materijalna šteta i opasnost po građane, stambene i poslovne objekte.

"Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu", dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrki

    20. oktobar 2024 | 15:31

    Da nema djubra,kartona,otpada, itd... ne bi imao šta da pali.

  • Snalažljiv

    20. oktobar 2024 | 16:05

    Dojadilo dedi da se smrzava u napuštenoj kući - sad će da bude smešten u Zabelu gde ne mora da brine ni kako će da se ugreje ni šta će da jede. Taman nekoliko meseci dok ne prođe zima ... Objektivno, od toga što je zapalio i nije bilo neke posebne opasnosti za okolinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA