Prvi snimak hapšenja Džonija sa Vračara: Španski policajci ga vode u maricu, drže ga vezanog

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U Barseloni je juče uhapšen Nikola Vušović, poznat kao Džoni sa Vračara, a sada se pojavio i prvi snimak njegovog hapšenja.

Na snimku se vidi kako španska policija odvodi Džonija, a zatim ga smešta u kola.

- Uhapšen u Barseloni jedan od najopasnijih i najkrvoločnijih begunaca na svetu, koga potražuju vlasti Srbije, CrneGore i Nemačke zbog teškog ubistva. Takođe su protiv njega izdate dve Evropske poternice od strane Austrije i Hrvatske, jedna zbog krivičnih dela protiv imovine, a druga zbog falsifikovanja dokumenata. Preti mu doživotna kazna zatvora zbog tri ubistva - piše u opisu snimka.

Podsetimo, Ivica Dačić izjavio je juče da je u Barseloni uhapšen Nikola Vušović Džoni.

- Nikola Vušović Džoni uhapšen je u Barseloni u koordinisanoj akciji UKP i španske policije po našoj Interpolovoj poternici - izjavio je Dačić.

Džoni sa Vračara uhapšen je sa suprugom Milenom Lakić u Barseloni u koordinisanoj akciji UKP i španske policije po našoj Interpolovoj poternici, što je potvrdio ministar Ivica Dačić. Kod njega su nađena lažna dokumenta. Pripadnici kriminalne grupe Džonija sa Vračara, OKG "Vračarci", osumnjičeni su za tri ubistva, Aleksandra Halabrina, Aleksandra Šarca i Dragana Ristića Čađe, te za pokušaje ubistava Samira Tutića, Lazara Vukićevića, Miloša Nilovića Runja, Andrije Zarića i Arsenija Stefanovića.

Ekipa Nikole Vušovića sejala je smrt na teritoriji Beograda, odnosno na Novom Beogradu, Bežaniji, Vračaru, Kaluđerici, a jedno je počinjeno u Sopotu. Osim tri ubistva i gore navedenih 5 pokušaja, sumnjiče i za pripremu ubistava najviših državnih funkcionera. Navodi se da su radili su za "kavački" klan na čijem su čelu Slobodan Kašćelan i Radoje Zvicer, kao i to da su sarađivali sa ekipom Veljka Belivuka.

(Telegraf.rs)

Video: Novi snimak pohapšenih članova ekipe Džonija s Vračara: Poređani uz zid u lisicama s rukama iza leđa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA