Doneta presuda za ubistvo veterinara u Bogatiću! Ovo je robija koju su dobili

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

U Višem sudu u Šapcu izrečene su prvostepene presude trojici optuženih za ubistvo veterinara Borisa Dražića (44) iz Bogatića u julu prošle godine, saznaje Telegraf.rs.

B.S. (22) iz Prokuplja osuđen je na maksimalnu kaznu u trajanju 20 godina, L.Đ. (18) iz Bogatića na 19 godina i D.D. (20) iz Bogatića na 18 godina zatvora.

Više javno tužilaštvo ih je teretilo da su kao saizvršioci pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju izvršili teško ubistvo člana 114 stav 1 tačka 2 Krivičnog zakonika.

- Za ovo krivično delo je zaprećena zatvorska kazna od 10 godina do doživotne. Pošto su okrivljeni u vreme izvršenja dela bili mlađi od 21 godine u tom slučaju je maksimalna kazna 20 godina - naveo je

naš izvor.

Podsetimo, mladi veterinar je ubijen ispred kafića u centru Bogatića kada je nameravao da odbrani prijatelja kojeg su napala trojica mladića. Tek što je krenuo dobio je snažan udarac u glavu od kojeg se kao pokošen srušio na trotoar. Dok je ležao bez svesti nastavili su da ga šutiraju nogama po glavi i telu.

Nije se probudio iz kome, a povrede koje zadobio bile su kobne i preminuo je tri dana kasnije u Kliničkom centru u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Da li će se zadržati sunčano i toplo vreme ili nam sledi preokret?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA