Jeziv snimak nesreće kod Gornjeg Milovca kruži mrežama: Od grdosija ostao samo "kostur", jedan vozač mrtav

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

U stravičnom sudaru dva kamiona koji se rano jutros dogodio na magistralnom putu Čačak - Gornji Milanovac jedno lice je izgubilo život, a drugo lice je teško povređeno.

U pitanju su vozači teretnjaka. Prema prvim informacijama sa terena sudarila su se dva kamiona crnogorskih registarskih oznaka.

- Do direktnog sudara je došlo kada je vozač jednog kamiona prešao u suprotnu traku. Od siline udara prvo se zapalio jedan kamion, a potom se vatra proširila na drugi. Vozač je ostao zarobljen u kabini, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Saobraćaj na ovoj deonici tokom trajanja uviđaja odvija se usporeno.

(Telegraf.rs)

Video: Božović otkrio šta očekuje od nastavka suđenja: Porodice ubijenih danas postavljaju pitanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tlnpr

    17. oktobar 2024 | 09:33

    MUP nešto ne daje akcenat na kontroli kamiona i šlepera, traktora, trotineta uopšte jer i dalje "lete kao metak", dostavljači Wolta i Glova...jer sve su to nečije firme...ali zato treba što više i represivnije postupati sa najobičnijim vozačima izgleda...Tzv. Romi sa zapregama, raznim improvizovanim prevoznim sredstvima se ne zaustavljaju niti kontrolišu...Što li je to tako???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA