Strašno! Turčin "uhodio" devojčicu u Inđiji: Slikao je ispred škole, policija mu u telefonu našla jezive slike

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Na Trgu Sloboda u Inđiji 11. oktobra turski državljanin uznemiravao je maloletnu devojčicu nakon čega je reagovala policija, a potom i tužilaštvo. Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica potvrđeno je da je priveden strani državljanin i da je slučaj prosleđen Tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informaciama incident se dogodio 11. oktobra u vreme školskog odmora kada je turski državljanin (55) uznemiravao maloletnu učenicu prilikom čega je i fotografisao devojčicu. Devojčica je prijavila uznemiravanje nastavnici ali i školskom policajcu nakon čega je reagovala policija. Fotografije pronađene u telefonu privedenog potvrdile su navode devojčice.

Iz Policijske uprave Sremska Mitrovica saznaje se da je Policijskoj stanici u Inđiji 11. oktobra prijavljeno da je nepoznati muškarac na trgu Sloboda u Inđiji uznemiravao maloletnicu.

Policija je o događaju obavestila nadležno tužilaštvo koje se izjasnilo da se utvrde okolnosti događaja, utvrdi identitet muškarca i tužilaštvu dostavi izveštaj na dalje postupanje, što je policija i uradila. kaže se u saoptenju iz PU Sremska Mitrovica

Takođe, policija je utvrdila da je u pitanju strani državljanin koji nije imao zakonski osnov za boravak na teritoriji Republike Srbije. On je zbog toga priveden nadležnom prekršajnom sudiji koji mu je, nakon saslušanja, izrekao meru otkaza boravka i zatvorsku kaznu.

(Telegraf.rs/mitrovica.info)

Video: Šta građani Crne Gore kažu o rezultatima popisa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Justina

    16. oktobar 2024 | 14:52

    I sad ce lokalni bolesnici sa portala da napisu da je devojcica sama kriva.Ko zna sta je bila,namera tog ludaka.Nadam se da ce nasa policija da mu proceslja dosije.Turci misle da je jos uvek vreme,otomanskog carstva,kada su silovali,ubijali i prodavali srpske zene i decu.Deportovati govedo nazad.

  • Mile

    16. oktobar 2024 | 14:56

    Kakav zakonski osnov za boravak kada Turci mogu s licnom kartom da udju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA