Policija "počistila" dilere u Čačku u dve munjevite akcije: Pronašli im kokain i marihuanu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Policija je u Čačku, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, u dve odvojene akcije, uhapsila tri osobe, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u policijskom saopštenju.

Inspektori Grupe za borbu protiv narkotika pretresom stana koji koristi B. O. (38) iz Čačka pronašli su dve kesice sa oko 34 grama sasušene biljne materije za koju se sumnja da je kanabis, šest paketića sa prahom za koji se sumnja da je kokain, vagicu za precizno merenje i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika, potvrđeno je u policiji.

M. R. (31) i S. B. (37) iz Čačka, koji su uhapšeni u drugoj akciji, sumnjiče se da su u prethodnom periodu zajedno prodavali drogu na teritoriji grada Čačka.

M. R. je, kako se sumnja, prodao kokain trojici muškaraca, a S. B. dvojici.

B. O. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

S. B. i M. R. je određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak im je odredio pritvor do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte hapšenje za 18 kilograma kokaina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA