Potpredsednik Vlade RS Vulin: Ponosan sam što imamo takvu policiju i tužilaštvo

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Povodom uspešnog rešavanja slučaja ubistva Uskokovića iz 2021. želim da čestitam ministru unutrašnjih poslova Ivici Dačiću, tužiocu za organizovani kriminal Mladenu Nenadiću, načelniku UKP pukovniku Ninoslavu Cmoliću, načelniku PU za grad Beograd pukovniku Veselinu Miliću i posebno inspektorima iz beogradskog UKP, 3. i 9. odeljenja čija imena su postala legendarna među kolega a za koje javnost nikada neće saznati.

Tvrdoglavi i uporni oni nisu dopustili da ni ovaj zločin bez obzira koliko pažljivo pripreman i besprimereno pažljivo izveden ostane nekažnjen. Čast mi je što sam kao ministar unutrašnjih poslova učestvovao u prvim danima istrage sa njima a ponosan sam kao građanin Srbije što imamo takvu policiju i tužilaštvo. Zahvaljujući takvim ljudima stručnjacima ali iznad svega patriotama Srbija je sigurna i bezbedna zemlja", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin povodom rasvetljavanja ubistva Zorana Uskokovića Skoleta i hapšenja počinilaca.

(Telegraf.rs)

Video: Nova igrana serija na TV Pink - Ljubav u tišini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bor

    16. oktobar 2024 | 10:04

    Mene je sramota takve policije i tužilaštva,više im ništa ne verujem a vi se hvalite nečim,neznam čime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA