Policija uhapsila nasilnika sa jezivog snimka iz centra Beograda: Izašao iz vozila, pa besomučno tukao starca

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija privela vozača koji je na pešačkom prelazu udario retrovizorom pešaka, a zatim ga i fizički napao.

“Povodom snimka maltretiranja starijeg čoveka koji se pojavio na društvenim mrežama, policija je privela S.V. (36), koji je na pešačkom prelazu udario retrovizorom pešaka M.S. (78), da bi zatim izašao iz vozila i fizički ga napao.

Pešak je prevezen u Urgentni centar, a protiv vozača je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje”, izjavio je Dačić.

Podsetimo, danas se na društvenim mrežama pojavio jeziv snimak na kojem se vidi kako jedan muškarac tuče starca koji se našao na putu, na Bulevaru kralja Aleksandra i kojeg je zamalo udario kolima. Napadač je vidno besan izašao iz vozila, ošamario deku koji je pao na zemlju, a potom i nastavio da ga udara šakama po glavi sve dok jedna devojka nije prišla napadaču i zaustavila ga.

(Telegraf.rs)

Video: Bećerić: Pošto ni mi advokati ni sudija nismo doktori, sud će raditi po onome što je komisija rekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA