Ovo je snimak koji je večeras šokirao Srbiju: Nasilnik istrčava iz kola, tuče deku, prolaznici ga jedva brane

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 7

Danas se na ulicama Beograda dogodio nezapamćen prizor. Naime, čovek je izleteo iz automobila i počeo šakama da udara jednog starijeg čoveka nasred kolovoza na Bulevaru kralja Aleksandra.

Kako se vidi na snimku koji je objavila stranica serbialive_beograd, stariji čovek je delovao prilično izgubljeno i kao da je "zalutao" na kolovozu. On se jedva kretao u nadi da će se što pre dokopati trotoara i zamalo da ga udare kola. Na svu sreću tragedija je izbegnuta za dlaku i vozač automobila je u poslednjoj sekundi zakočio. Delovalo je kao da je sve prošlo bez posledica, međutim onda je usledio obrt.  

Snimak tuče možete pogledati OVDE.

Vozač je izašao iz kola vidno besan dotrčao je do starca i lupio mu šamar, a potom i nastavio da ga udara pesnicama po glavi. Starac je pao na zemlju, te je čovek nastavio da ga udara i po celom telu. 

Devojka je pritrčala kako bi smirila napadača i sklonila ga od starca.

Ubrzo su mladići prišli i pomogli deki da ustane i da se pomeri na bezbedno.

Kamere iz jednog automobila uspele su da zabeleže ceo događaj.

Snimak se vrlo brzo proširio društvenim mrežama, a usledili su i komentari na celu situaciju.

- Ja bukvalno ne verujem svojim očima. Lik bez trunke razmišljanja počinje da udara starijeg čoveka - napisao je neko na Instagramu pomenute stranice.

- Skoro ništa odvratnije nisam video. Sreća tvoja što u blizini nije bio ni jedan covek/muskarac - nizali su se komentari.

- Čovek je sigurno u nekom stadijumu demencije. Dezorijentisan čovek, imam takve pacijente. Sada lepo da ga porodica tuži za napad, novčanu kaznu i zatvor od šest meseci - usledio je komentar.

Devojka je ispala pravi heroj jer je ona jedina prišla kako bi napadača sklonila od bespomoćnog deke.- I opet žena prva pritrčava. Ovo je neverovatno da su zene danas heroji, a muskarci ne bi da se mešaju;

- Svaka čast devojci. Strašno je šta se sve dešava,  ali najjaci su mi ovi što snimaju. Hvala Bogu na malom procentu preostalih dobrih ljudi. Živi bili - nizale su se pohvale upućene ovoj hrabroj devojci.

- Devojka najveći muškarac ovde! Svaka čast - pisali su ljudi.

Nakon ovog snimk oglasio se i ministar Dačić koji je saopštio da je policija privela vozača S.V. (36) koji je na pešačkom prelazu udario retrovizorom pešaka M.S. (78), a zatim ga i fizički napao. 

"Pešak je prevezen u Urgentni centar, a protiv vozača je podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje”, izjavio je Dačić.

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva tuča dečaka u centru Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bili

    14. oktobar 2024 | 21:09

    Na snimku se vidi i da ga je sutnuo. A osoba koja je sve to snimala, da li je zumirala registarski broj nasilnikovih tablica?

  • JA

    14. oktobar 2024 | 21:37

    Mislim da je vozač "heroj" dana, mlad, bahat pa sad lepo oduzeti mu dozvolu, auto i da malo sredi živce, da malo odsedi i u zatvoru,

  • Mire

    14. oktobar 2024 | 21:38

    Pa ovaj vozač zaslužuje dugogodišnju robiju .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA