Dečak koji je pao sa 4. sprata u Novom Pazaru bio jedino dete: Otkriveno gde su bili roditelji

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

U trenutku kada je jednoipogodišnji dečak juče pao sa četvrtog sprata zgrade u centru Novog Pazara, njegova majka tuširala se u kupatilu, dok je otac, koji je nešto ranije došao sposla, najverovatnije zaspao na kauču u dnevnoj sobi, prve su informacije koje govore o tome kako je dete poginulo i odgovor na pitanje gde su bili roditelji.

Do nesreće je došlo u Ulici Stevana Nemanje u centru Novog Pazara. Dečak je nakon pada davao znake života, ali je nakon nekoliko sati, i pored toga što su lekari dva sata pokušavali da ga reanimiraju, izgubio bitku za život.

Jedan od rođaka porodice nastradalog deteta rekao je da se dete pre nesreće igralo po stanu i da ništa nije ukazivalo na to da će da dođe do tragedije.

- Majka je sunčan dan iskoristila da sredi stan, dete je trčalo i igralo se po stanu. Kada je je muž došao sa posla, majka je otišla je da se istušira. Otac je najverovatnije zaspao na kauču, a iz sna ga je probudila vriska supruge i majke dečaka - rekao je rođak.

Kako se sumnja, dete se popelo na sims i kroz otvoren prozor palo sa trećeg sprava na beton.

- Prizor je bio zastrašujuć. Roditelji su izleteli iz zgrade i jaukali. Govorili su: "Eci, preživi molim te". Međutim maleni nije izdržao - dodaje on.

Ocu i majci dečaka to je bilo prvo dete.

U toku je istraga povodom ove nesreće, a više detalja biće poznato nakon što roditelji dečaka daju izjavu u policiji.

(Telegraf.rs/Informer)

Video: Bećerić: Pošto ni mi advokati ni sudija nismo doktori, sud će raditi po onome što je komisija rekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radovan III

    14. oktobar 2024 | 16:42

    Bas zato sto im je prvo dete nisu imali iskustva. Mora se bokvalno stalno biti na oku jer je dovoljno nekoliko sekundi za velike probleme i tragediju. Ogromna zalost i saucesce za roditelje.

  • Boki

    14. oktobar 2024 | 16:17

    Nedaj boze nikome ,neoaznjavroditelja NemA dalje

  • Nena

    14. oktobar 2024 | 17:33

    Ne dao Bog nikome. Imala sam sličnu situaciju, otac ga je čuvao gledajući tv, ja otišla na tuširanje. Dete je dopuzalo do putne torbe, jer smo se tada vratili sa puta. Dok je orac zadremao, dete se zaigralo sa rajfešlusima na putnoj torbi, naišao na tablete koje je sravio u usta, misleći da su tabletice za zubiće. Kada sam izašla iz kupatila, zatekla sam ga dok guta tablete... mala nepažnja je mogla da se pretvori u tragediju. Ispirali su mu želudac par puta i Hvala dragom Bogu što nqm je sačuvao dete 🙏 Ovim roditeljima najiskrenije saučešće u njihovom bolu 😔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA