Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Srbija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srbija

    15. oktobar 2024 | 09:57

    Vazno da majku nko ne dira. Odbila poligraf, brisala poruke, pretrazivala granične prelaze, odsetqlo joj dete koje jedva hoda kroz grmlje na ulicu!?? Ma dajte, jedino da je satima bilo samo. Kako im je uopšte prosla optužnica kada je svih 500 dnk tragova negativno!? To znači da svakome od nas mogu da spakuju sta im je volja. O tome da obični ljudi izreziraju tako monstruozan zlocin bez mrlje u životu.... sramota!

  • Niko

    15. oktobar 2024 | 09:56

    Osudice ljude koji nisu krivi. Amaterski rad policije koji ce svaki malo pismeniji advokat da obori,naravno ako bude smelo do toga da dodje?! A evo i zasto. Policija "ako" je imala priznanje da je dete sakriveno na deponiji po pravilu treba da dovede osumljicene na licu mesta da pokazu na mesto deponije gde je sakriveno telo. Deponija se pretrazuje pomeranjem stvari rucno i kopanjem lopatom a ne angažovati bager koji je u isto deponiju a samim tim"mozda" i telo deteta i tragove ubistva deteta ako je do njega uopšte i doslo. Ti tragovi su jako bitni za podizanje optuznice. Zato me interesuje kako je moguće da optuznica bude podignuta, bez i jednog jedinog traga i zasniva se samo na priznanju dvojice mucenih radnika? Po meni ova istraga treba da podje od policije koji su priveli i onih koji su ispitivali radnike, da se utvrdi kako su dosli do priznanja da su bas oni ubili dete, da se eshumira telo Dejanovog brata i dobro proveri kako je moguce da zdrav covek posle 15 dana iznenada umre u zatvoru? Dali je mozda policija kriva za njegovu smrt a veoma je moguce. Poznavajuci metode rada naseg sudstva i mupa veoma je moguce da ce i Dejan i Srdjan biti kazneni za delo koje uopšte nisu ni pocinili jer je ceo slučaj aljkavo uradjen, a to je zato sto policija u Boru nema ni jednog clana koji ce svoj posao temeljno da odradi vec su se vodili logikom da nekog brzo nadju iznude priznanje i zatvore slucaj,sudstvo zadovoljno, ministar zadovoljan, javnost zadovoljna i gotovo. Ali ima jos nesto sto je mnogima trn u oku a to je gde je mala Danka? A mala Danka ce se sasvim sigurno negde pojaviti nekad i razresiti ovako traljavo uradjen posao.

  • Mihailović

    15. oktobar 2024 | 09:45

    Kad "nisu" krivi kao šta neki kažu neka ih puste na slobodu... Mislim da bi im tu bio kraj koji i zaslužuju ako izađu na slobodu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA