Dečak koji je pao sa 4. sprata u Novom Pazaru preminuo na putu za Beograd

 
Z. K.
Z. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Mališan koji je pao sa trećeg sprata zgrade u centru Novog Pazara preminuo je večeras, saznaje Telegraf!

Dete je preminulo u Kraljevu na putu za Beograd. Nesreća se dogodila oko 16 sati nakon čega je dete hitno prevezeno u lokalnu bolnicu, međutim, doneta je odluka da se zbog teških telesnih povreda opasnih po život hitno prebaci u Beograd.

Portal A1 saznaje da je ponuđen helikopter za transport deteta do Beograda, ali zbog lošeg zdravstvenog stanja ovaj način prevoza nije bio izvodljiv. Policijska pratnja obezbedila je da vozilo hitne pomoći što brže stigne do Kraljeva gde je nažalost dete podleglo povredama.

- Danas popodne dete A.K. (1) palo je sa četvrtog sprata zgrade u Novom Pazaru. Uviđajem je utvrđeno da se dete u stanu nalazilo sa svojim roditeljima i da je u jednom trenutku izašlo na terasu i palo na plato ispred zgrade. Dete je zadobilo teške telesne povrede opasne po život u vidu preloma kostiju glave i obe ruke. Dete se trenutno prevozi iz Novog Pazara u Beograd radi daljeg lečenja - saopštio je ministar policije Ivica Dačić.

Očevici su naveli da je scena nakon pada bila jeziva.

- Bila sam u kafiću u prizemlju zgrade, mislila sam da je neko bacio žutu kesu sa terase i krenula da psujem, ali kad sam videla dete nisam mogla da verujem - rekla je jedna od očevidaca.

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje za razbojništvo: Pokušao da opljačka Poštu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA