Oglasila se majka Adriane ubijene u školi na Vračaru: "Boli što se roditeljima svetio preko naše nedužne dece"

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Dan nakon suđenja u Specijalnom sudu, gde je dečak koji je osumnjičen da je počinio masakr u školi na Vračaru svedočio o nezapamćenom zločinu, roditelji ubijene dece ne mogu da se smire!

Biljana, majka ubijene Adriane Dukić, navodi da joj to je bio najteži dan u životu i da je celo suđenje veoma bolno.

- Ostaje mi samo da verujem da Bog postoji i da će po njegovoj volji biti kažnjeni svi koji su odgovorni za ovaj zločin. Mi na suđenju ništa novo nismo saznali. Dečak je rekao sve ono što je i ranije pričao. Međutim, sa druge strane, boli to što se preko naše nedužne dece svetio roditeljima Vladimiru i Miljani - kaže Biljana i dodaje:

- Mi smo znali da su roditelji krivi, ali oni i dalje glume žrtve. Trebalo je da svima nama priđu kao ljudi i kažu da su pogrešili, da su loše vaspitali svoje dete, da kleknu i mole za oproštaj, pa da svi zajedno plačemo nad našom sudbinom. Ali ne, izabrali su da glume žrtve, tvrde da ništa nisu znali o planu njihovog sina. Gledam ga u sudnici i vidim dete i onda slušam advokate koji tvrde da je on odrastao u normalnim okolnostima. To prosto ne može da bude tačno. Majka ima najveći uticaj na svoje dete.

Biljna na kraju ističe da bi Srbija trebalo da bude primer u svetu i da posle svega odgovaraju pravi krivci.

- Roditelji su krivi za to što su od njega napravili monstruma. Njihova kazna treba da bude primer da se to nikada više ne ponovi. Mom detetu tako nešto ne bi palo na pamet da uradi. Taj dečak nije imao ljubav i razumevanje u porodici. Plus sve to što je na internetu nalazio od njega je napravilo monstruma koji nije za društvo - kaže Biljana i istakla da je ovo suđenje trebalo da bude javno za nauk svima.

(Telegraf.rs/Informer)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA