MUP se oglasio o slučaju narodne poslanice Danijele Nestorović: Gume nisu probušene, jedna je ispustila

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Postupajući po telefonskoj prijavi narodne poslanice Danijele Nestorović da je neko izbušio gume na njenom automobilu, izlaskom na lice mesta policija je izvršila uvid u snimke bezbednosnih kamera koje pokrivaju parking ispred zgrade, kojom prilikom nije uočeno ništa od prijavljenog.

Takođe, obavljen je informativni razgovor sa stanarima zgrade u kojoj oštećena stanuje, kojom prilikom su izjavili da nisu uočili ništa od prijavljenog.

Daljim radom identifikovana je vulkanizerska radnja u kojoj je izvršena popravka navedene gume na automobilu. Obavljen je razgovor sa vlasnikom vulkanizerske radnje na okolnosti prijave.

Tom prilikom on je izjavio da je oštećena Nestorović Danijela dana 9.10.2024.godine, oko 7,30 časova sa svojim vozilom pristupila u njegovu radnju, trazeći da joj popravi prednju levu gumu koja je izbušena. Vulkanizer je skinuo točak sa vozila i izvršio provere kojom prilikom je utvrdio da guma nije probušena (nema fizičkih oštećenja), već je samo ispumpana.

Nakon što je napumpao gumu i istu montirao na vozilo, Danijela je napustila vulkanizersku radnju. Vlasnik vulkanizerske radnje je, takođe, napomenuo da je po dolasku u njegovu radnju Danijela saopštila da ne zna da izvrši zamenu guma.

O obavljenom razgovoru sa vlasnikom sačinjena je službena beleška o obaveštenju primljenom od građanina.

(Telegraf.rs)

Video: Majke tri ubijene devojčice napustile sudnicu tokom svedočenja Koste Kecmanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eho

    9. oktobar 2024 | 16:27

    Znači nema krivca za ispuštenu gumu,koliko je oštećenih guma prijavljeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA