Optužnica protiv muškarca koji je majci rekao će da napravi masakr veći nego u "Ribnikaru": Ova kazna mu preti

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv okrivljenog B. P. (35) zbog postojanja opravdane sumnje da je učinio krivično delo nasilje u porodici na štetu svoje majke, a o čijem hapšenju je javnost već obaveštena.

Okrivljenom se stavlja na teret da je 10. septembra, u kasnim večernjim časovima u Zemunu, u alkoholisanom stanju pod dejstvom 2,34 promila alkohola u organizmu, nakon kraće svađe oštećenu odgurnuo.

Njegova majka je, uplašena za svoju bezbednost, pobegla u stan kod komšija i sina prijavila policiji.

B. P. je potom majci na Viber majci slao poruke: "Samo nestani; Hvala Bogu i ovom momku; Veliko ću zlo napraviti; Uzmi Kurir gledaj; Kakav Ribnikar i škole; Sad ću masakr napraviti", pa je na svom Fejsbuk profilu postavio svoju sliku na kojoj drži vatreno oružje, koju je ubrzo obrisao, a sve to je kod njegove majke izazvalo veliku uznemirenost i osećaj ugroženosti i spokojstva.

Javni tužilac je predložio sudu da okrivljenom izrekne kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci, da mu izrekne meru bezbednosti zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine i da mu produži pritvor u kojem se okrivljeni nalazi.

(Telegraf.rs)

Video: Odbrana Srba uhapšenih nakon sukoba u Banjskoj uložiće žalbu na optužnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA