Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sudija Dred
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sudija Dred

    09. oktobar 2024 | 17:55

    O kakvom pouštanju na slobodu vi pričate? Jedino ako imate ideju da ga sačekate po izlasku.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    09. oktobar 2024 | 17:36

    Апсолутна подршка породицама жртава и рањенима у мајским трагедијама. Јесте у питању зло и јесте у питању суоеролуја различитих одлика личности, породичног окружења, менталних проблема и попустљивости школске управе. Комплетни занемаривање малолетног КК и његовог психолошког стања и његових контаката и интересовања. А све, баш све што је потребно за злочин му је било доступно. Али је интересантно да он емпатију није имао према свом школском окружењу, али према родитељима и сестри није показао насилничке намере. То је случај и са Блажићем. Ни један ни други нису повредили своју породицу. Али према другима нису имали милости. То је необично. Нити су себи наудили. Претпостављам да ће и дигитална форензика пружити неке одговоре. Врло важне одговоре. Да ли је постојала нека врста индоктринације, везе са неком окултном групом и сл. Једна ствар је такође слична између њих двојице. Они су деца из несређених породица. Дисфункционалних породица. Али то није разлог за толику количину испољеног насиља према другима. Нарочито је страшно што говоримо о дечаку који је тада имао тек 13 година. Нека нас све Бог чува и наш здрав разум. Живимо у грозним временима. А деца и млади заслужују много боље. Не мислим само у материјалном смислу, већ у топлом људском значењу. Култура насиља, климатске катастрофе, брутални ратови. Интернет и доступност свакаквих садржаја. Плутократија, клептократија. А људи имају као и пре 100 000 година потребу за топлим гнездом, радошћу, игром. Благодетима природе.

  • Zola

    09. oktobar 2024 | 17:33

    Takvih roditelja i deset puta gorih ima koliko hoćeš, ali nijedno dijete nije ubijalo djecu. Mislim da roditelji tu nemaju sekundu krivice. Sem što su rodili monstruma. Jednostavno se takav rodio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA