Dečak progovorio o ocu Vladimiru i optužio ga za masakr u Ribnikaru: Da on to nije radio...

 
Ekipa Hronike
Ekipa Hronike
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

"Da nisam imao očev pištolj, masakr ne bih ni počinio. Oružje mi je bilo nadohvat ruke", ovako je, prema nezvaničnim informacijama, u Specijalnom sudu rekao K. K. (14) dok je svedočio u postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja Miljane i Vladimira Kecmanovića.

Dečak je, na taj način, odgovornost za masovno ubistvo u školi prebacio na oca.

O majci Miljani Kecmanović je takođe negativno govorio, rekavši da je "stalno zahtevala da bude najbolji u svemu". Kako je navodno rekao, Miljana Kecmanović se "ljutila kada u nečemu nije bio najbolji i drala se na njega" i istakao da je upravo ponašanje njegove majke bilo okidač za masovno ubistvo.

Dečak je 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara škole danas je prvi put izašao pred porodice ubijene dece.

Sledeće ročište zakazano je za 17. oktobar u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu, a maloletni K. K. tada će da nastavi svoje svedočenje.

Ispitivanje

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem K.K, dečaka koji je počinio masovno ubistvo 3. maja u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, nastavljeno suđenje njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću. Pitanja su mu postavljali sudija, tužilac, punomoćnici oštećenih i na pitanja jednog člana porodice ubijenih.

Maloletnik je svedočio iz sudnice, odnosno za govornicom jer on nema status posebno osetljivog svedoka. K.K. je prvi put danas izveden iz ustanove u kojoj se nalazi od zločina.

Suđenje se nastavlja 17. oktobra kada bi trebalo da se nastavi ispitivanje K.K.

U ovom predmetu sudi se roditeljima dečaka, Vladimiru i Miljani Kecmanović i instruktoru streljane Nemanji Marinkoviću, koji je optužen za krivično delo davanje lažnog iskaza.

(Telegraf.rs)

Video: Majke tri ubijene devojčice napustile sudnicu tokom svedočenja Koste Kecmanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marilda

    8. oktobar 2024 | 15:54

    Kao i svaki manijak,za sve mu je kriv neko drugi!!!

  • Jsk

    8. oktobar 2024 | 15:42

    Pa sta sad, neko je ostavio upaljač na stolu, sad cu da uzmem da zapalim nekog. Ma dajte. Psihooo.

  • Jkvv

    8. oktobar 2024 | 15:41

    Psihopata. Za sve ovo je kriv zakon koji previše daje deci za pravo da se ponašaju kako se ponašaju. Roditelji jedu delimično krivi, ali mali je psihopata. To ne treba puštati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA