Obrt na suđenju u slučaju "Ribnikar"! Dečak osumnjičen za masakr optužio roditelje

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 37

K. K. (14) osumnjičen za masakr u Ribnikaru šokirao je danas na suđenju svojim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću sve u sudnici.

Prema nezvaničnim saznanjima Informera dečak ubica je kroz svoje svedočenje navodno prebacio odgovornost na svoje roditelje za masovno ubistvo 3. maja u školi "Vladislav Ribnikar".

Dobro obavešteni izvor Informera kaže da je K. K. se pred sudskim većem požalio da je majka Miljana od njega stalno zahtevala da bude najbolji.

- On je naglasio da se ljutila kada u nečemu nije bio najbolji i da se drala na njega. Apostrofirao je da je upravo taj njen model ponašanja bio okidač da on odluči da pobije svoje drugare i radnika obezbeđenja - kaže izvor Informera.

Prema njegovim rečima K. K. je bukvalno šokirao sve u sudnici kada je počeo da priča o ocu Vladimiru.

- Praktično je na oca preneo svu odgovornost za masakr. Kazao je da nije imao pištolj oca, da mu oružje nije bilo na dohvat ruke, ne bi počinio krvavi pir - dodao je izvor Informera.

K.K. koji je 3. maja prošle godine u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara škole danas je prvi put izašao pred porodice ubijene dece.

Sledeće ročište zakazano je za 17. oktobar u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

(Telegraf.rs/Informer.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    8. oktobar 2024 | 14:34

    Pretužno je gledati roditelje koji sve ovo doživljavaju, to je kao so na ranu koja nikad neće zarasti. Koliki je on monstrum, vidi se i po svedočenju. Sve je sam smislio jer ni jedan roditelj ne bi želeo da mu dete bilo šta ružno uradi a kamoli ovako zverstvo. Nas troje dece smo imali dostupan očev službeni pištolj, nikad ga nismo ni pipnuli, to se podrazumevalo da ne sme da se dira. Bio je i jedan zaključan, ključ se nije krio, znali su da mi to nećemo ni pipnuti. Preventiva je vaspitanje i zdravo društvo a mi se sad samo sa posledicama bavimo. Zlo na internetu, neki tv programi i štampa.

  • Klinac

    8. oktobar 2024 | 14:43

    Mali je opasan. Preveslace zakon, opet.... On napolje, roditelji robija....

  • Cc

    8. oktobar 2024 | 14:45

    Ovde je prilicno jasan sablon na koji treba obratiti paznju. 1. Roditelji, pre svega majka koja je prepuna kompleksa i bolesne ambicije. Njena arogancija doprinela je tome da Kosta naprosto eksplodira usled prevelikog pritiska. To je uzasan psihicki teror za dete koje kuva u sebi, a posledica moze da bude masivno ubistvo, samoubistvo, alkoholizam, narkomanija i sl... Tim pre ako je dete zatvoreno u svoj svet, povuceno bez pravog oslonca. Ona nije bila majka podrska, nego majka teret, koja ispunjava svoje neostvarene ambicije, koja zeli drustvenu potvrdu preko sina, kojoj je sopstveno dete orudje za ispunjavanje licnih ciljeva. Tu dolazimo do oca koji je bio prilicno pasivan i Kosta ocigledno njega krivi zbog nedostatka podrske. Naravno, moguce da je i otac vrsio pritisak poput majke, sto je tek uvod u mentalnu katastrofu. 2. Masovno ubistvo vrsnjaka je zapravo poruka roditeljima, on njih na taj nacin kaznjava. Kaznjava ih emocionalno, finansijski, mentalno, drustveno i socijalno, medijski. Na kraju lisice ih verovatno slobode, imovine i dobrog dela materijalnog bogatstva koje poseduju. 3. Odnos sa skolskim drugovima je mogao da bude okidac, ali smatram da to nije bilo presudno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA