Pijani vozač koji je usmrtio majku troje dece kod sebe imao falisfikovana hrvatska dokumenta: Oglasio se Dačić

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je pre dva dana uhapšen Ivan Petrović (36), sa hrvatskom vozačkom dozvolom i ličnom kartom zbog izazivanja saobraćajne nesreće, i da je zbog sumnje u stvarni identitet lica, a na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo utvrđeno da su hrvatski dokumenti lica falsifikovani.

Nesreća Bački Petrovac, stradala majka Foto: Facebook

“Pre dva dana policija je uhapsila Ivana Petrovića (36), zbog izazivanja saobraćajne nesreće kod Bačkog Petrovca u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Lice je kod sebe imalo vozačku dozvolu i ličnu kartu Hrvatske.

Zbog sumnje u stvarni identitet lica tražene su informacije od partnerskih policija, i upoređivanjem otisaka prstiju utvrđeno je, na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo da se radi o licu Tomislav Petrović (36), državljaninu BiH, za kojim je raspisana međunarodna poternica BiH i Austrije, a da su mu hrvatski dokumenti falsifikovani”, izjavio je ministar Dačić.

(Telegraf.rs)

Video: Mercedes divlja na putu neposredno pre tragedije kod Bačkog Petrovca

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eho

    8. oktobar 2024 | 13:40

    Peh ili sudbina,da baš u RSrbiji dolija a što nije u drugoj državi.

  • Даросава

    8. oktobar 2024 | 13:56

    Под којим околностима је возио туђи џип. У првом извештавању посудио му га је познати приватник из Србије. Сада ће бити да му је украо. Притисните власника џипа, испливат ће још мутних радњи. Јбт. кад год је министар полиције Дачић увек пуно криминала и убистава але нерешених.

  • Mihajlo

    8. oktobar 2024 | 13:38

    U dozivotnu samicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA