Horor u Novom Bečeju! Izbila masovna tuča, pohapšeno više njih zbog pokušaja ubistva!

 
M. Č.
M. Č.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsili su A. Dž. (47) i D. J. (27) iz Novog Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.

Takođe, policija je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Bečeju, uhapsila Ž. Dž. (18), M. D. (31), I. D. (22), D. D. (24) i N. S. (26) iz Novog Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se Ž. Dž. tereti i za krivično delo teška telesna povreda.

Oni su sa četrdesettrogodišnjim i šezdesetčetvorogodišnjim muškarcem, kako se sumnja, učestvovali u međusobnoj tuči, juče u centru Novog Bečeja. A. Dž. i D. J. se sumnjiče da su naneli teške telesne povrede opasne po život četrdesettrogodišnjem i šezdesetčetvorogodišnjem muškarcu koji su zbrinuti u Kliničkom centru Vojvodine.

Ž. Dž. je, kako se sumnja, teško povredio dvadesetdvogodišnjeg mladića, dok su svi ostali koji su učestvovali u tuči lakše povređeni.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA