Ova izjava dečaka osumnjičenog za masakr u "Ribnikaru" upravo izazvala haos u sudnici!

 
M. Č.
M. Č.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

K. K., dečak osumnjičen za masakr u "Ribnikaru" svedoči danas u Specijalnom sudu, a u sudnici je njegova majka Miljana Kecmanović, kao i roditelji ubijene dece. Tokom svog iskaza, on je rekao jednu rečenicu koja je izazvala haos na suđenju.

On je kao razlog zbog kog je počinio masakr naveo osećaj odbačenosti od druge dece, što je izazvalo "haos" u sudnici i nevericu roditelja žrtava.

"Osećao sam se odbačenim od druge dece i zato sam ih ubio. Tog 3. maja poneo sam pištolj da bih to uradio, ali ipak nisam bio siguran da ću pucati", rekao je on između ostalog.

Podsetimo, K. K. je danas prvi put izveden iz dečje psihijatriske ustanove u kojoj se nalazi od kada je uhapšen. On je, takođe, prvi put govori pred sudom, a do sada je izkaz dao pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, kada je govorio putem video linka, uz prisustvo tužioca i majke u prostoriji.

Obzirom da je doneo odluku da iznese svedočenje, on odgovara na pitanja suda, tužilaštva, advokata i oštećenih.

Dečak će je odvojen od ostalih učesnika u postupku. Na sajtu Višeg suda u Beogradu, a u vezi sa njegovim Posebnim odeljenjem, odnosno Specijalnim sudom, navedeno je da su zaštićenim i osetljivim svedocima namenjene dve posebne prostorije u kojima borave dok čekaju početak svedočenja, kako bi bio izbegnut susret sa okrivljenima i njihovim porodicama, a u ovom konkretnom slučaju kako bi bio zaštićen identitet maloletnika.

Od samog ulaza u zgradu suda, uz osetljive svedoke je uvek neko od zaposlenih u Službi, a pratilac može da bude osoba od poverenja. U slučaju K. K, sa njim je psihijatar, koji je utvrdio da li je zdravstveno sposoban da svedoči.

(Telegraf.rs)

Video: Dečak K.K. (14) koji je počinio masovno ubistvo u Ribnikaru doveden u Specijalni sud

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔🤔

    8. oktobar 2024 | 13:03

    Psihopata mali. Kada poraste -biće veliki Psihopata. Ne treba da izlazi iz ustanove DO KRAJA ŽIVOTA!

  • Nebojša

    8. oktobar 2024 | 13:05

    Sramno ga je nazivatibdecak, sta vise bolesno i opravdavajuce, on je MONSTRUM UBICA DECE

  • Sanja

    8. oktobar 2024 | 12:56

    Psihopata teski ko i roditelji koji su ga tako odgojili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA