Otkrivamo detalj iz optužnice! Evo šta su snimile kamere u Banjskom Polju gde je ubijena Danka Ilić (2)!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Optužnica za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju podignuta je tačno pre dve nedelje, tačnije, 24. septembra i njom su, kako smo tada objavili obuhvaćeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, kao i Dejanov otac Radoslav, a javnost budnim okom čeka epilog ovog slučaja, odnosno, da li će ova optužnica biti prihvaćena od strane suda ili ne.

Poznati su skoro svi detalji optužnice, a ono što još uvek nije objavljeno je šta piše u optužnici kada je reč o snimku sa kamera iz Banjskog Polja u kojem je Danka navodno ubijena.

Banjsko Polje, Bor, Danka Ilić Foto: Nikola Tomić, Banjsko Polje

"U optužnici piše da su kamere snimile kretanje vozila u kojem su bili Dejan i Srđan, ali ne i da je snimljen kontakt vozila i deteta u Banjskom Polju. Tačnije, ne vidi se da su kolima udarili dete", rečeno nam je iz istrage ovog slučaja.

Danka Ilić Foto: Facebook/Милош Илић

Takođe se navodi da je Dnka Ilić (2) ubjena tako što joj je rukom prekinut dotok vazduha, ali i napomenuto da se ta tvrdnja bazira na priznanju optuženog, koje je on kasnije povukao.

Kako se dalje navodi, sud bi o optužnici trebalo da se izjasni do kraja ovog meseca.

Nakon što se izjasni Viši sud, čeka se Apelacioni sud u Nišu.

Miloš i Ivana Ilić za "Telegraf"

Miloš i Ivana Ilić, roditelji ubijene Danke, otvorili su nam vrata svog doma nekoliko sati pošto je obelodanjeno da je protiv Dejana i Radoslava Dragijevića, kao i Srđana Jankovića podignuta optužnica.

"Dobro je da je podignuta optužnica, verujem da postoje dokazi koji će dovesti do pravde. Boli me kada čujem da neko za smrt našeg deteta okrivljuje mene, majku".

Miloš se nadovezao i rekao da je strašno to što piše u komentarima o njima:

"Strašno je kada vidite šta se sve piše u raznim komentarima. Zato se i ne oglašavam više. Preostaje nam samo da čekamo... A teško nam je, 26. je 6 meseci od njene smrti. Kako da obeležimo to, kad ne znamo ni gde je ni šta je. Lakše mi je kada sam čuo da to ide dalje", rekao je Miloš, a celu ispovest roditelja pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Ambasadorka Srbije u Izraelu na godišnjicu masakra: Užasi počinjeni tog dana su nezamislivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA