Velika tuga! Majka devojčica, povređenih u jezivom udesu kod Bačkog Petrovca podlegla povredama!

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Posle teške saobraćajne nesreće koja se danas dogodila kod Bačkog Petrovca, povredama je podlegla majka povređenih devojčica J.S.. Posle udesa prevezena je na Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodina, gde je nažalost preminula usled zadobijenih povreda.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine su dovezena kolima HMP nakon povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi dva pacijenta. Pacijent J. Ž. (36), primljen je sa teškim telesnim politraumatskim povredama, nakon kompletne dijagnostike i lekarske pomoći zadržan je na bolničkom lečenju. Pacijent J. S. (38) primljena je sa teškim telesnim povredama, ali je uprkos naporima lekara preminula u Urgentnom cetrnu Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodina - saopšteno je iz UKCV.

Teškaobraćajna nezgoda dogodila se na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a među povređenima su i deca koja su se nalazila na zadnjem sedištu automobila "fijat multipla". Tri devojčice uzrasta od 10, 9 i 7 godina, odmah nakon nesreće prevezeno je u Dečiju bolnicu. Dvoje dDeca imaju teške telesne povrede, a kako Telegraf saznaje one nisu u životnoj opasnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Snimci iz Donje Jablanice: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ginisova žena

    6. oktobar 2024 | 16:41

    Jel ono kamion kiper stajao u traci puta na završetku mosta???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA