Ovo je poslanik koji je divljao BMW-om kod Kragujevca, pa se pozvao na poslanički imunitet

 
Ekipa Hronike
Ekipa Hronike
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 24

Poslanik Nenad Milojičić, predsednik Izvršnog odbora stranke Miroslava Aleksića, divljao je BMW-om na putu, u naseljenom mestu, čineći čak četiri prekršaja, a kad ga je policija zaustavila, pozvao se na poslanički imunitet. On je preticao kolone vozila u naseljenom mestu, na punoj liniji, vozeći 127 km na čas (77 preko ograničenja).

Sve se dogodilo juče u 11.18 časova na delu puta u mestu Desimirovac zaustavljeno je vozilo marke BMW kojim je upravljao Milojičić, koji je iz Smederevske Palanke, i koji se u toku kontrole pozvao na poslanički imunitet.

Utvrđeno je da se on kretao navedenim putem od Cerovca prema Kragujevcu i da je tom prilikom preticao kolonu od tri vozila. Daljom kontrolom je utvrđeno da se kretao brzinom od 127 km na čas, a koja je za 77 km na čas veća od dozvoljene brzine kretanja prema opštem ograničenju za naselje od 50.

Takođe je utvrđeno da je u mestu Opornica preticao vozilo ispred sebe prešavši preko neisprekidane uzdužne linije na kolovozu nakon čega je vršio preticanje takođe vozila ispred sebe takođe prešavši preko neisprekidane uzdužne linije na kolovozu, krećući se saobraćajnom trakom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera.

(Telegraf.rs)

Video: Ambasador Hil na proslavi 20 godina od osnivanja Centra za američke studije na FPN

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    4. oktobar 2024 | 18:10

    Kakve veze ima poslanički imunitet sa bezobzirnom i bahatom vožnjom?

  • Kole

    4. oktobar 2024 | 17:56

    Pod hitno ukinuti poslanički imunitet

  • Beki

    4. oktobar 2024 | 17:51

    Majstore, jel zato služi imunitet? Kaznio bi te ja duplo, za primer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA