Ovo je trenutak kad se autobus zakucao u auto na Čukarici: Udario bez kočenja, dva policajca teško povređena

 
J. O.
J. O.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Protiv vozača autobusa S. A. (35) biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je jutros oko 4.35 sati na Obrenovačkom drumu na Čukarici, upravljajući autobusom, prošao na crveno svetlo na semaforu i udario službeno vozilo policije marke "tojota".

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, policijski automobil zaustavio se na crvenom svetlu na semaforu, a polako krenuo kada se upalilo zeleno. Na snimku se vidi i da se na policijskom vozilu, kada je bilo otprilike na sredini kolovoza, pale stop svetla, jer je vozač verovatno video autobus koji juri ka njemu i pokušao da se zaustavi pre nego što ga udari.

U tome, ipak, nije uspeo i autobus je svom silinom, bez kočenja, udario u policijski automobil, koji je od siline udarca odleteo po kolovozu, a potom se okrenuo oko svoje ose.

Tom prilikom povređena su dva policijska službenika, starosti 43 i 35 godina, koji su se nalazili u automobilu. Oni su zadobili teške telesne povrede i zbrinuti su u Urgentnom centru.

Protiv S. A. će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Milena Radulović: U "Ožiljku" prvi put igram glavnu žensku ulogu u seriji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA