Veljko Belivuk, Marko Miljković, Srđan Lalić, suđenje Foto-kolaž: Nikola Tomić, TV Pink

Uživo Žustra svađa oko hrvatskog pasoša sa lažnim imenom: Lalić objašnjava da ga je dobio legalno, Belivuk se smeje

 
 
 ≫ 
  • 0

Činjenice

  • Suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića počelo je iz početka 17. juna zbog promene predsedavajuće sudije
  • Okrivljeni su izneli odbranu
  • Okrivljeni saradnik Srđan Lalić 13. septembra izneo je svedočenje, a u ponedeljak je počeo da odgovara na pitanja
  • Lalić će danas da odgovara na pitanja okrivljenih
  • Od 30 okrivljenih, 12 se brani sa slobode
  • Klanu se sudi sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje

Uživo

Najnovije
11:47

Pauza

Sudija je odredila pauzu od 30 minuta.

11:47

O otmici i silovanju oštećenog I. S.

Budimir: Da li sam bio s tobom kada si oteo i silovao I. S?

Lalić: Ja nisam silovao I. S, a bio si sa mnom kada je tučen na stadionu. Učestvovao si u zadržavanju I. S. na stadionu, nisi mu dao da ode. Izveštavao si vođe grupe o njegovoj otmici. Ne mogu da kvalifikujem delo, ali sam objasnio šta si radio.

Budimir se ponovo vratio na priču o hrvatskom pasošu, ali je sudija pitanje odbila i rekla da će biti cenjen iskaz okrivljenog saradnika Srđana Lalića i da on nije tu da bi iznosio svoje mišljenje i stavove, na šta je Miloš Budimir istakao da je završio sa postavljanjem pitanja.

11:44

Budimir pita Lalića o Gligorijeviću i "Skaju"

Budimir: Gde su zapaljene Gligorijevićeve stvari?

Lalić: Deo u ložionici tvoje kuće, a deo kod isušenog potoka. Na vrhu te gomile su bile njegove naočare, o tome sam i ranije pričao

Budimir: 30. septembra stew rekli da ste sve radili iz straha, a po nalogu Veljka i Marka. Po čijem nalogu ste predali onog momka za kuću u Perastu?

Sudija: Pitanje se odbija, nije predmet postupka.

Budimir: kako ste vodili evidenciju "Skaj" korisnika?

Lalić: U jednoj specifičnoj tabeli, angažovao sam čoveka koji bolje poznaje "Eksel". Tabela je računala sve.

Budimir: Šta si koristio na "Skaju"?

Lalić: Samo "notes", kao noutped na kompjuteru.

Budimir: Pošto ja nemam pojma kako to izgleda, meni to zvuči kao neka poruka. Kako izgleda poruka na "Skaju", da li je kao na "Vacapu"?

Lalić: Interfejs je "Skaj", ne može da se pomeša sa "Vacapom" jer izgleda drugačije. Tekst je u formi četa, nije samo da otvorim pojedinačnu poruku. Ako otvorim, povući ću ceo čet sa tom osobom.

Budimir: Da li vi kao "Skaj" distributer, kako ste se prozvali, možete da objasnite "Skaj" poruke koje su bile na onim promenljivim tabelama. Kad smo ovde videli poruke bile su u eksel tabelama koje su promenljive.

Sudija: Odbija se pitanje, to ćemo kada budemo gledali dokaze.

Budimir: Da li vreme trajanje poruka može korisnik da menja?

Lalić: Svako može da menja, a automatki je određeno da bude 48 sati i to retko ko menja.

11:24

Miloš Budimir postavlja pitanja Laliću, tema narkotici

Budimir: Draganića je boleo zub celu noć, nije spavao, pa pita da li postoji mogućnost da sledeći put postavlja pitanja. Samo da se zahvalim Laliću što je optužnica doživela fijasko. Da li si čitao transkripte od datuma kada te je Veljko ispitivao?

Lalić: Ne mogu da se setim.

Budimir: Pa da, znao sam. Da li je Lalić u EU lično prodavao drogu po gej klubovima?

Lalić: Lalić nikada nije ušao u gej klub.

Budimir: Koliko puta si pravio spid?

Lalić: Ispod pet puta. Sva puta se sećam sigurno, možda je bio i trćei, ali hajde da ostavimo prostora. Prvi put je bilo osam ili 12 kilograma,a drugi 20 ili 22. Ne sećam se koliki je bio čiji deo. Ti i tvoj brat kada predstavljate troškove, onda ste vi s jedne strane, a ja sa druge, a kada treba da uzmete kajmak, onda smo svaki za sebe.

Budimir: Da li si prodavao spid nakon pravljenja?

Lalić: Jesam, ali mnogo sam toga davao na revers.

Budimir: Lalić govori jeste, može biti, može nebiti i nije. Kada kaže može biti on bi da kaže jeste, ali se boji da ne izgubi sporazum.

Lalić: Može nebiti nikad nisam rekao.

Budimir: Koliko mesečno kilograma spida prodaš?

Lalić: Ne mogu baš da se prave mesečne projekcije, ali sećaš se da ga nekad napravimo, a vama fali, pa mi kažete da imate kupce i ja vam dam, a vi ćete mi nadoknaditi.

Budimir: Ja se toga ne sećam.

Lalić: Setićeš se jednog dana.

Budimir: Setićeš se ti da si išao po gej klubovima. Da li sumporna kiselina može da se kupi u slobodnoj prodaji?

Lalić: Može, uz ličnu kartu, ti si išao stalno da kupuješ, pričali smo nebrojeno puta.

Budimir: Nikad mi nismo pričali. Koliko si marihuane navodno kupovao od mene?

Lalić: Kilo, dva, tri pet. Nekad kažete pet, pa mi date dva jer navodno imate kupca. Vi ste bili vrlo nabusiti, veliki ste kapitalci, to znaju i drugi koji su sarađivali sa vama.

Budimir: Kakav si ti bio u prodaji narkotika?

Lalić: Tačan, precizan i korektan. Sve sam vam plaćao na vreme, čak i kad ja ne naplatim.

Budimir je pšitao Lalića da li je tačno da je njegovom prijatelju, koga mu je preporučio, a kog neće da imenuje, prodao 2.000 ekstazija u Pragu, na šta je Lalić odgovorio da se ne seća da je uopšte nosio ekstazi u Prag i da ne može da se seti koga mu je to Budimir preporučio i da će možda da se seti ako mu Budimir kaže ime čoveka.

Budimir: Ranije ste, Lalićuv govorili da ste novac od narkotika unosili u kapital. Koja Vam je poslednja investicija?

Lalić: Ona kuća o kojoj je Miljković juče pričao. Svote novca se ne sećam, jer je novac bio specifičan, sećam s samo minusa od 17.000 evra.

Budimir: Da li Vam je poznato ime i prezime Marko Tufejdžić?

Lalić: Jeste, on je jedan karijerni prevarant.

Budimir: Da li Vam je davao novac za lokale?

Lalić: Ne.

Budimir: Ja ga predlažem za svedoka. Da li Vam je poznato ime Igor Minjić?

Lalić: To je jedan pošten čovek sa mnogo godina radnog staža. Ti si ljubomoran na njega.

Budimir: Što bih ja bio ljubomoran na njega?

Lalić: To bih ti obrazlažio, ali ne mogu.

Budimir: Predlažemi njega za svedoka. Pričao si o onom pasošu na ime Marinko Tintor, za koji kažeš da je pravi.

Lalić: Ja sam rekao da je dokument pravi, nije pravljen u sobi, nego ga je izdao vrh.

Budimir: Javila su mi se dva čoveka, ista situacija, njihova slika, lažno ime, hrvatski pasoš. Oni su u Hrvatskoj dobili zatvorske kazne, pa samo da Lalić zna da je to krivično delo.

11:15

O ubistvima Veličkovića i Radojevića

Belivuk: Zašto se po Veličkovića išlo "smartom"?

Lalić: Da ne bi mogao još neko da krene s njim.

Belivuk: U sredu si rekao Miljkoviću da si video "smarta" kod kombija u njivi. Da li vidiš trenutak kad Hrvatin i Veličković stoje sa Đurićem i Jankovićem?

Lalić: Ne, ja samo vidim kako ga Đurić hvata za vrat i kako ga obaraju na pod. Ti si ga udario, a ja sam mu vezao jednu ruku. Nama je trebalo nekoliko sekundi da stignemo tamo, on je već bio oboren na zemlju.

Goran Veličković Goksi Goran Veličković; Foto: Facebook

Belivuk: Gde je pemešten Radojevićev pištolj?

Lalić: Ne znam, ja sam video da ga u kući Dejana Lazarevića nema, inače je stajao u kuhinji. Ja sam često odlazio u Lazarevićevu kuću i sam da vidim da li je sve tu, da li ima oružja i on nije bio tu. 20-30 dana pre hapšenja ga nisam video.

Belivuk: Rekao si da ne znaš gde je prenošen. Šta se desilo od pre dve godine, da kažeš ne sećam se, pa da 13. septembra 2024. kažeš da je prenesen i da se toga sećaš? Evo, ja više ne vidim advokata Gvozdenca, ali to ne znači da je on odnesen.

Lalić: Jeste, ali pištolj ne može da ode nigde.

Belivuk: Da li je Radojević slikan sa oružjem?

Lalić: Slikan je kako puni oružje. Te fotografije mislim da su poslate nekome, ali nikome sa Radojevićevog telefona, ni slučajno. To je bilo naše interno. Ne bih isključio da se nešto desilo bez mog znanja, ali ja ne znam da je poslato s njegovog telefona.

Belivuk: 13. septembra 2024. rekao si da si bio u jutarnjim časovima kući u Ritopeku sa nama, da Radojevića dovoze "senikom" i da ih ti očekuješ i odvodiš na sprat. Sudija, 3. februara rekao je da se nije našao sa nama u kući, da smo se mi našli ranije, ali da ne zna kad i da je Radojevića dovezao Marko Budimir.

Lalić: To se sve odnosi na Gligorijevića.

Tužilac se javio za reč da postoji iskaz lalića od 8. novembr 2022. godine i da Belivuk mora da kaže nesklad u odnosu na ceo iskaz.

Advokat Dejan Lazarević je rekao da okrivljeni ima pravo da postavi pitanje onako kako želi, a sudija da to pitanje odobri ili ne i da je javljanje tužioca "izuzetno nekorektno i samo tajm-aut za Lalića da bi se prisetio tša treba da kaže".

Belivuk se primedbi tužioca smejao, s obzirom na to da je tužilac rekao da se "okrivljenom saradniku stavlja u usta nešto što nije rekao", i dodao da mu "tužilac vređa inteligenciju.

Belivuk: Da li sam ja obmanuo Srđana Lalića dok sam čitao njegovu izjavu koja se nalazi u transkriptu sa suđenja? Laliću, da li si govorio istinu 3. februara 2023. kada si rekao da je Radojevića dovezao Budimir "smartom" ili 13. seprembra 2024. kada kažeš da je došao "senikom", da ga je dovezao Nebojša Janković i da si ga ti čekao.

Lalić: Marko Budimir je dovezao Gligorijevića "smartom" i ja tada nisam bio tu. Radio sam pratnju, ali nisam gledao kada je vozilo ulazilo u kuću. Radojevića je dovezao Nebojša Janković "smartom" i ja sam ih čekao.

Belivuk: Sudija, prezime Radojević se ponavlja pet puta u sedam pasusa i spominje ga i Lalić, nema šanse da je slučajno pogrešio i pomešao. Da li si onda 3. februara 2023. rekao istinu ili laž?

Lalić: Više puta sam ponovio na koji način su se oba događaja dogodila, a to će da ceni veće.

Zdravko Radojević kriminal Belivuk Zdravko Radojević; Foto: Privatna arhiva
10:59

O ubistvu Aleksandra Gligorijevića Pukija

Belivuk: Da li je unajmljeni ubica postojao?

Lalić: Mi ne znamo da li je bio plan Gligorijevića da se Veljko i Marko navuku. Prvo su pomislili da ih namešta, a onda nismo našle dokaze za to.

Belivuk: Kojim vozilom se ide do Dunava?

Lalić: "Škodom oktavijom" koju sam ja koristio.

Belivuk: Znači ispada da je tvoja "škoda" korišćena za izvršavanje krivičnih dela. Davao si različite iskaze, mnogo si grešio. Ko je išao da prosipa ostatke.

Lalić: Zato služi postavljanje pitanja. Spasojević vozi, a tu smo ti, Vlade Draganić, Marko Miljković, ja i nisam siguran da li je Miloš Budimir ili Nebojša Janković. Stali smo svi u auto jer je bila priča da ide šest i jedan u gepeku. Smejali ste se kao ludi na to.

Belivuk: Ko gde sedi?

Lalić: Spasojević vozi, ja sam pozadi, toga se sigurno sećam. Neko je seo u krilo nekom na suvozačkom, pa je preko nas polegao pozadi i na kraju ne znam kako smo se spustili. Sećam se i te anegdote, svi manje-više imamo sto plus kila, toliko je imao i pokojni Gligorijević i oni su o tome pravili šale.

Belivuk: Navodno pokojni, navodno pravili šale.

Aleksandar Gligorijević Puki Aleksandar Gligorijević; Foto: FB
10:48

O ubistvu Nikole Mitića

Belivuk: Ko nas je posmatrao iz stana kod stadiona?

Lalić: Ja sam 30 puta odgovorio da ne znam ko je bio u stanu, da smo imali informaciju da nas opserviraju pripadnici suprotnog klana.

Belivuk: Od trenutka kad dolaziš kod ambasade SAD, kako vozila stoje okrenuta?

Lalić: Mislim da sam o tome pričao, ali sad posle više od dve godine ne mogu da se setim. Možda kad bih imao par minuta, onda bih se setio, ali bi bilo neozbiljno da to sada radim. Evo, posle pauze ću.

Belivuk: Ako se sećate u sredu, pre pauze, na svaku konstataciju "da pređemo na", on je ovde skakao. Znamo šta se dešava na pauzama, nije više to radio posle pauze. Nije prvi put da se posle pauze seti mesta, vremena, ni ljudi.

Lalić: Ja sad ne mogu da se setim, trebalo bi mi 10-15 minuta tišine da se setim. Video sam vaša tri vozila, a njegovo je bilo oko 30 metara dalje. Ono što znam je da je on prošao isped vas.

Belivuk: Izvinite, sudija, sad ja pokušavam da evociram, ali njegove izjave. Kojim redom su stajala vozila?

Lalić: Ja se sada ne sećam, tada sam bio fokusiran na "Skaj". Stojim iza svega što sam rekao ranije, ako je potrebno, citiraj me. Sećam se kako je izašla kolona sa stadiona, kad prolazi blagajnu.

Belivuk: Ja sam danas prvi put čuo da je video i "hondu". Gde se nalazila honda? Ja sam slao advokate da slikaju tu ulicu, to je mala, uska ulica.

Lalić: Ima i trotoar, vi ste bili na trotoaru. "Honda" je možda bila na trotoaru, ali je bila sa desne strane. Ali ta ulica nije prometna, moglo je da ne prođe vozilo ni po pola sata.

Nikola Mitić belivuk Nikola Mitić; Foto: Nestali Srbija
10:22

Lalić za sudskom govornicom, prvi ga ispituje Veljko Belivuk

Iako je rečeno da će Laliću prvi pitanja da postavlja Miloš Budimir, plan je promenjen, te prvi pita Veljko Belivuk.

Belivuk: Da li je tčano da si rekao da stojiš iza onoga što znaš, a da nećeš da tvrdiš ono u šta nisi siguran?

Lalić: Da, ja sam to koristio kad pokušavate da izvučete iz mene nešto za šta nisam siguran, posle protoka vremena. Tako sam se ogradio.

Belivuk: Da li pod zakletvom govoriš samo ono u šta si apsolutno siguran?

Lalić: Pa vi mene pitate i za mišljenje. Naravno, govorim samo istinu.

Belivuk: Da li si govorio istinu i kad je bila stara sudija?

Lalić: Tako je.

Belivuk: U ponedeljak si rekao da je tvoja slika, ali tuđe ima u pasošu, kao u onoj pesmi, a Miljkoviću si rekao da nisi siguran da je tvoja slika. Ti tvrdiš da je original hrvatski, mi kažemo da je falš. Čija je slika?

Lalić: Ja nisam siguran da taj pasoš sada postoji. Kad sam ga koristio bila je moja slika, tuđi podaci. Original pasoš.

Belivuk (smeje se): Ti ne znaš kako ovo smešno zvuči. Pitam čija je slika kad ga uzima, on kaže ne znam koja je danas.

Lalić: Nisi pitao kad sam ga uzeo, pitao si danas, isto kao Miljković.

Belivuk: ja bih samo zamolio da me ne prekida kad postavljam pitanja, znam da ga je to tužilaštvo naučilo. Koliko si platio?

Lalić: 10.000 evra.

Belivuk: Koji to pasoš košta 10.000 evra? Da li si ti prijavio policiju da su ti dali lažni pasoš?

Lalić: Pa nisam ni tebe prijavio policiji. Ali ti si prijavljivao, hoćeš da pričamo o tome?

Belivuk: Kome si platio 10.000 evra?

Lalić: Kontaktu na "Skaju", zvao se Karlos, ne znam čoveka. Podnosio sam zahtev sam i sam sam preuzeo pasoš.

Belivuk: Da li si ostavio otisak prsta prilikom vađenja pasoša?

Lalić: Koliko se sećam, da.

Belivuk: Čiji je matični list predat?

Lalić: Osobe čije je ime bilo u pasošu.

Belivuk: Zašto si vadio lažni pasoš?

Lalić: Da bih mogao lakše da se krećem i da se bavim kriminalom.

Belivuk: Da li je iko od nas imao ključeve tvog stana?

Lalić: Ekskluzivno ne, mogao je da se desi pojedinačni slučaj.

Belivuk: Da li su se tamo odvijale kriminalne radnje?

Lalić: Koliko ja znam, ne. Nije bilo droge, oružja. Jedino ako se računa da sam se iz stana dopisivao sa vama na "Skaju". Jedino da izađem na klupu u park, da se dopisujem s vama, da ne bih izvršio krivično delo u stanu. Tamo niko nije otet, tučen, navlačen, ne sećam se da je tamo pravljen plan za neku otmicu.

Belivuk: Da li su Senad Rešović i Dragan Mitrović ubijali ljude u kući u Ritopeku?

Lalić: ne znam da li bih upotrebio taj termin, ali su učestvovali u radnjama koje su vodile ka ubistvu, pa na taj način učestvovali u bistvu... Nije moje da kvalifikujem delo. Činili su neke radnje da drugi završe tamo ubijeni.

Belivuk je pitao Lalića šta je bilo na stadionu tokom otmice Mitića, a Lalić je nabrojao komade nameštaja koji su se nalazili u prostoriji.

Belivuk: Da li si ti odveo Radojevića iz kuće u Ritopeku do navodne skrivene prostorije?

Lalić: Zajedno smo se spuštali, ti si ga vodio savijenog i mislim da je tu bio Hrvatin. Ja sam nastavio dalje, vi ste ušli u garažu.

Belivuk: Da li je Nemanja Đurić sa tobom sekao, mleko, pa u Dunav bacio ostatke Vukićevića?

Lalić: Ne mogu da se setim, sećam se da je učestvovao u ispitivanju i prebijanju i da ga je on dovezao. Ne bih isključio da je to radio, a da se ja ne sećam ili nisam video.

Belivuk: Šta si rekao u ponedeljak, da li si čitao uslove i obaveze sporazuma?

Lalić: Sve sam sigurno pročitao, ne bih potpisivao nešto što nisam pročitao. Nisam pravnik, ali verujem da sam sa svojom pismenošću razumeo na pravi način.

Belivuk: Čuli smo da po ZKP tužilaštvo može da oprosti krivična dela, a mi svi znamo da nema takav član ZKP. Koja ti je krivična dela tužilac optostio, a da si ti priznao, opisao u svesci i izvršio?

Lalić: Ja se tačno sećam da postoji član gde piše da može da se odustane od krivičnog gonjenja. Ne znam za koja je dela tužilac odustao od gonjenja.

Belivuk: Da li ste tokom nezakonitih poverljivih razgovora stavili na papir šta ti se oprašta od krivičnih dela?

Lalić: Nismo stavljali bilo šta na papir.

Belivuk: Objašnjavao si ovde kako si navodno dobio kilogram kokaina za navodno ubistvo Ljepoje. Jesi to ptodao ili potrošio za svoje potrebe?

Lalić: Ja sam to dao na zaduženje, a nisam stigoa da naplatim. Nisam siguran, mislim da je to trebalo Boris Vojinović da naplati.

Belivuk: Kad je Miljković pitao odakle ti pare za nekretnine, rekao si da imaš dosta radnog staža i da si prodavao "Skaj".

Lalić: Nisam siguran kako sam rekao, ali to se lako proveri, pošalješ Lazarevića u banku i on proveri sve izvode.

Belivuk: Je l' prodaja "Skaj" naloga legalan ili nelegalan posao, pošto si ulagao u nekretnine?

Lalić: Nisam ulagao u nekretnine, nego sam dobijao novac. "Skaj" je legalan dokaz. Ljudi su koristili za krivična dela, a moja dužnost je bila da ih obavestim da ne smeju da koriste "Skaj" za izvršenje krivičnih dela. To je kao kada pitamo da li je fabrika noževa kriva za ubistvo koje smo izvršili Belivuk, Miljković i ja. Ja mislim da instaliranje "Skaja" nije ilegalno, već korišćenje za krivična dela.

Belivuk: Da se ne bismo igrali, da citiram malo Lalića. Na ispitivanju 20. decembra 2022. je rekao "deo novca smo prebijali preko 'Skaja', Lalić je dugovao novac Zviceru za kokain".

Lalić: Lepo sam objasnio, prebijali smo možda za avionsku kartu, nešto drugo. Potenciraš nešto što bi hteo da čuješ.

Belivuk: Lepo je bilo pitanje Miljkovića: "Kako si mogao da platiš Zviceru kako ga nikada nisi video?"

Lalić: Ko kaže da ga nisam video?

Belivuk: Sudija, ne može ovako, prekida me.

Lalić: Evo neću više. Izvini što sam te prekinuo.

Belivuk: Dobro sunce moje.

Lalić: Dobro, ajmo dalje.

Belivuk: Nećeš ti da kažeš ajmo dalje. Rekao si da sam ti ja dao 15.000 evra za neka krivična dela, da li si od toga kupio plac u Krnjači?

Lalić: Jesam, dodao sam još.

Belivuk: Da li si rekao tužilaštvu da si se bavio pranjem novca?

Lalić: Na način na koji si ti opisao ne, ti si rekao da sam pare koje si mi dao dao za kuću. Ja se pranjem novca nisam bavio nikad.

Belivuk: Da li si na razgovorima sa tužiocem bio pod dejstvom alkohola?

Lalić: Pa u pritvoru sigurno nisam imao pristup alkohol.

Belivuk: Pitam da li si bio svestan da si uopšte razgovarao jer si dobio amneziju.

velja-nevolja-klan-veljko-belivuk, srđan lalić Veljko Belivuk i Srđan Lalić; Printskrin: TV Pink
10:13

Sudija proziva prisutne

U sudu nije prisutna okrivljena Slađana Sekulić, u odnosu na koju je postupak razdvojen jer ne može da prisustvuje suđenjima zbog bolesti deteta. Njena advokatica Sanja Ćeriman dostavila je medicinsku dokumentaciju kao dokaz.

Slađana Sekulic optužena iz klana Veljka Belivuka Slađana Sekulić; Foto: Nikola Anđić
09:47

Okrivljeni dovezeni u sud

Okrivljeni koji se i dalje nalaze u pritvoru, kao i okrivljeni saradnici koji se nalaze na nepoznatim lokacijama zbog lične bezbednosti, dovezeni su u Specijalni sud u pratnji policije.

Dvanaest okrivljenih u sud dolazi sa slobode.

09:33

Okrivljeni će danas postavljati pitanja Laliću

I danas uživo, iz minuta u minut, pratimo suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Na današnjem suđenju nastavlja se unakrsno ispitivanje okrivljenog saradnika Srđana Lalića, koji je potpisao sporazum sa tužilaštvom i u zamenu za informacije dobio kaznu zatvora od 18 godina, dok mu je pre sklapanja sporazuma pretila doživotna kazna.

Sa postavljanjem pitanja u sredu, 2. oktobra, je završio okrivljeni Marko Miljković, a danas će mu pitanja prvi postavljati okrivljeni Miloš Budimir.

Video: Dovođenje Belivuka i ekipe na suđenje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA