Aleksa priznao da je pijan i drogiran autom udario dečaka (11) na Voždovcu: Tužilaštvo traži pritvor

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Aleksa R. (42) koji je 30. septembra oko 19 sati u Rimskoj ulici na Voždovcu automobilom udario i teško povredio dečaka R. S. (11), saslušan je u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

On je pred tužiocem, prema saznanjima Telegrafa, priznao da je udario dečaka, kao i da je bio pod dejstvom alkohola i narkotika, kao i da je "ford fokus" vozio bez vozačke dozvole.

Tužilaštvo je, nakon saslušanja, zatražilo da Aleksi R. bude određen pritvor.

Dečak kog je ALeksa R udario automobilom u teškom je stanju i nalazi se u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. On je sedatiran i nalazi se na respiratoru.

Aleksa R. sumnjiči se da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Nakon saobraćajne nezgode utvrđeno je da je za volan seo sa 0,58 promila alkohola u organizmu i pod dejstvom kokaina, kao i da ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju vozila.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludilo

    2. oktobar 2024 | 17:55

    Ljudi "gladni", a 90 % ih je na kokainu. To neko dzabe deli, zaista mi nije jasno.

  • Lula

    2. oktobar 2024 | 18:23

    Dosta bahatosti. Upropastio zivot detetu za koje se nadam i želim da bude dobro i bez posledica zbog nadrogiranog i pijanog monstruma!!!

  • Sara

    2. oktobar 2024 | 18:15

    Ako ovog pravedno kazne,znaci nije ni u jednoj stranci,SNS ili slicno,ali ako dobije nanogicu samo...zna se cije je "dete"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA