"Ovo ti je poslednji dan, ubiću te, mrtav si čovek": Muškarcu koji je davio brata u Zemunu preti dve godine

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas optužni predlog protiv A. S. (39) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On je, kako navodi tužilaštvo, opravdano sumnjiv da je 4. septembra oko 17.30 sati u dvorištu porodične kuće u Zemunu, primenom nasilja i pretnjom da će da napadne na život i telo ugrozio telesni integrotet i spokojstvo svog brata.

A. S. je, naime, nakon kraće rasprave brata udario pesnicom u lice, nakon čega ga je desnom naglakticom obuhvatio u predelu vrata i počeo da ga steže, dok ga je desnom rukom udarao u predelu grudnog koša i rebara. Svemu su prisustvovali njihovi roditelji koji žive u istom domaćinstvu, a koji su oštećenom pritekli u pomoć.

Oštećeni je zadobio jednu laku telesnu povredu - nagnječenje mekih tkiva poglavine, grudnog koša, slabine, karlice, oba lakta i levog kolena.

A. S. se, nakon prebijanja, bratu obratio sa: "Ovo ti je poslednji dan, ubiću te, mrtav si čovek". Zbog tih pretnji oštećeni je osećao da mu je bezbednost ugrožena.

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenos osudi na zatvorsku kaznu od dve godine, kao i da mu izrekne meru zabrane prilaska i komunikacije sa oštećenim i to tako što će A. S. zabraniti približavanje bratu na udaljenost manju od 200 metara, kao i u pristup u prostor oko mesta stanovanja ili mesta rada oštećenog i zabraniti dalje uznemiravanje i komunikaciju sa oštećenim u trajanju od tri godine.

Tužilaštvo je takođe zatražilo da okrivljenom A. S. bud eprodužen pritvor u kom se nalazi od 4. septembra, kada je uhapšen.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA